Vreme čitanja: oko 3 min.

Pametniji od pametnih: Samsung predstavio Galaxy S24 seriju koja piše novu istoriju mobilnih uređaja

Vreme čitanja: oko 3 min.

Inovativna Galaxy S24 serija donosi revolucionarnu AI tehnologiju za neuporedivo korisničko iskustvo i kreativnost bez granica

  • 1
Samsung Galaxy S24 serija Foto: Samsung/Promo

Samsung Electronics je večeras predstavio svoju najnoviju inovaciju u svetu pametnih telefona - Galaxy S24 seriju, koja uključuje modele Galaxy S24 Ultra, Galaxy S24+ i Galaxy S24.

Ova serija je rezultat Samsungove posvećenosti inovacijama i težnje ka stvaranju uređaja koji će korisnicima pružiti neuporedivo iskustvo, zahvaljujući naprednoj veštačkoj inteligenciji, poznatoj kao Galaxy AI1.

Galaxy AI1: Inteligencija koja menja igru

Galaxy AI1 je srce nove serije, donoseći potpuno novu dimenziju u komunikaciju, kreativnost i pretragu. Uz ovu tehnologiju, Galaxy S24 serija omogućava korisnicima da prevazilaze jezičke barijere kroz napredne funkcije kao što su dvosmerni glasovni i tekstualni prevodi u realnom vremenu. Ova funkcionalnost eliminira potrebu za korišćenjem aplikacija trećih strana, obezbeđujući privatnost i lakoću upotrebe.

Samsung Galaxy S24 serija donosi revoluciju u komunikaciji i organizaciji. Sa funkcijama kao što su Interpreter i Chat Assist, korisnici mogu uživati u besprekornom prevodu razgovora i tekstualnih poruka, što olakšava međunarodnu komunikaciju. Note Assist u Samsung Notes aplikaciji donosi AI generisane rezimee, šablone i omote, čime se pojednostavljuje organizacija beleški. Transcript Assist, koristeći AI i Speech-to-Text tehnologiju, omogućava efikasno transkribovanje i sumiranje glasovnih snimaka.

Samsung Galaxy S24 serija Foto: Samsung/Promo

Galaxy S24 uvodi inovativnu funkciju pretrage, "Circle to Search", u saradnji sa Google-om. Ova funkcija omogućava korisnicima da sa lakoćom pretražuju informacije sa interneta, koristeći jednostavne pokrete, kao što su zaokruživanje ili precrtavanje sadržaja na ekranu.

ProVisual Engine u Galaxy S24 seriji predstavlja sveobuhvatan paket alata sa AI koji transformiše sposobnosti snimanja i uređivanja slika. Sa naprednim funkcijama kao što su Quad Tele System i Adaptive Pixel Sensor, korisnici mogu snimati visokokvalitetne slike čak i pri velikim zumovima. Nadograđene Nightography sposobnosti donose izuzetne rezultate u snimanju fotografija i video zapisa u svim uslovima osvetljenja.

Samsung Galaxy S24 serija Foto: Samsung/Promo

Nakon što su napravljeni sjajni snimci Galaxy AI1 alati za uređivanje omogućavaju jednostavne izmene poput brisanja, stvaranja nove kompozicije i remasterisanja fotografija. Za lakšu i efikasniju optimizaciju, Edit Suggestion koristi Galaxy AI da predloži savršeno prikladna podešavanja za svaku fotografiju.

Da bi korisnicima pružio još više kreativne kontrole i slobode, Generative Edit može da popuni delove pozadine slike generativnom veštačkom inteligencijom. Kada je slika kriva, AI će popuniti ivice. Kada predmet treba malo pomeriti da bi bili u savršenom položaju, AI omogućava korisnicima da podese položaj subjekta i generiše savršeno uklopljenu pozadinu na svom originalnom mestu.

Funkcije kamere Premium Galaxy S serije se sada direktno integrišu sa mobilnim aplikacijama, kao što je Instagram, u HDR-u kako bi se poboljšalo deljenje na društvenim mrežama. Kada dođe vreme da pronađete sliku u Galeriji ili u vašoj aplikaciji za društvene mreže, fotografije se takođe prikazuju u Super HDR-u za realističniji opseg osvetljenosti, boja i kontrasta analizom istaknutog dela slika.

Vrhunske performanse i dizajn

Galaxy S24 serija se ističe i po svojim vrhunskim performansama, zahvaljujući Snapdragon 8 Gen 3 mobilnoj platformi, adaptivnoj stopi osvežavanja od 1-120 Hz, kao i naprednom sistemu termičke kontrole. Serija takođe nudi neuporedivo vizuelno iskustvo zahvaljujući najsvetlijem Galaxy ekranu ikada, sa maksimalnom osvetljenošću od 2.600 nita i poboljšanom vidljivošću na otvorenom.

Galaxy S24 serija dolazi u različitim bojama inspirisanim mineralima, sa modelima kao što su Galaxy S24 Ultra dostupnim u bojama kao što su titanijum siva i crna, dok modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 nude boje poput oniks crne i mermerno sive.

Dostupnost i posebne ponude

Pametni telefon Galaxy S24 Ultra dostupan je u titanijum crnoj, titanijum sivoj, titanijum ljubičastoj i titanijum žutoj. Modeli Galaxy S24+ i Galaxy S24 dostupni su u oniks crnoj, mermerno sivoj, kobalt ljubičastoj i žutoj ćilibaroj. Pametni telefon Galaxy S24 dostupan je po maloprodajnoj ceni od 104,999 RSD, Galaxy S24+ od 134,999 RSD i Galaxy S24 Ultra od 169,999 RSD.

Pametni telefoni iz serije Galaxy S24 dostupni su i u posebnom periodu prednarudžbine, gde kupovinom jednog od uređaja dobijate model sa duplo većim memorijskim prostorom po ceni osnovne varijante, čime se mogu postići značajne uštede. Period prednarudžbine traje od 17. do 30. januara ili do isteka zaliha, a sve informacije možete pronaći na linku.

Samsung Galaxy S24 serija predstavlja značajan korak napred u svetu pametnih telefona, donoseći korisnicima neuporedivo iskustvo zahvaljujući naprednoj AI tehnologiji, vrhunskim performansama, inovativnom dizajnu i kreativnosti bez granica. Ova serija će nesumnjivo postaviti nove standarde u industriji i obezbediti korisnicima alate potrebne za navigaciju u sve povezanijem svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pink panter

    17. januar 2024 | 19:13

    s obziom da ga najvise koriste za selfi ovo je sve visak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA