Vreme čitanja: oko 1 min.

Legenda se vraća: Najavljena Nokia 3210 sa 4G podrškom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako konkretni tehnički detalji još uvek nisu otkriveni, očekuje se da će ovaj model uspeti da spoji nostalgiju i savremene tehnološke trendove

  • 0
Nokia 3210 Foto: topperspix / Shutterstock.com

HMD Global je najavio povratak legendarnog modela Nokia 3210, sada u verziji sa 4G podrškom, što je izazvalo veliko interesovanje među ljubiteljima tehnologije i nostalgičarima. Pored Nokia 3210 4G, u planu je lansiranje još tri Nokia telefona, čime HMD potvrđuje svoje ambicije na tržištu.

Predstojeći modeli uključuju Nokia 225 4G i potpuno novi Nokia 235 4G, a prodajni spiskovi otkrivaju i da će se pojaviti u više boja, od roze i plave do ljubičaste i crne. Očekivanja su da će ovi modeli privući korisnike koji žele najosnovnije telefone, ali sa savremenom podrškom za 4G mrežu.

Zanimljivost predstavlja i Nokia 110 4G (2024), model koji nastavlja liniju poznatih osnovnih telefona, ali sada sa unapređenim mogućnostima i nordijskom plavom kao jednom od dostupnih boja, prenosi Benchmark.rs.

Osim telefona, HMD Global sprema i iznenađenja u segmentu tableta i pametnih telefona visokih performansi, sa najavom preimenovanja Nokia T21 tableta u HMD T21, kao i lansiranjem modela HMD Pulse+ i HMD Pulse Pro. Oba modela će, prema dostupnim informacijama, nuditi 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije, sa Android operativnim sistemom.

Najintrigantnija ponuda među najavama jeste bez sumnje Nokia 3210 4G, model koji će biti dostupan u Scuba Blue, Grunge Black, i Y2K Gold bojama. Iako konkretni tehnički detalji još uvek nisu otkriveni, očekuje se da će ovaj model uspeti da spoji nostalgiju i savremene tehnološke trendove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA