Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj Samsung Galaxy model više ne ispunjava uslove za mesečna ažuriranja

N. M.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Serija Galaxy S20 lansirana je 2020. godine sa operativnim sistemom Android 10

  • 0
Samsung Galaxy S20 Ultra Printscreen: Twitter/@UniverseIce

Samsung je odlučio da za Galaxy S20 seriju, koja obuhvata modele Galaxy S20, S20 Plus, S20 Ultra i Galaxy S20 FE, više neće izdavati mesečna bezbednosna ažuriranja. Ova promena znači da će korisnici navedenih uređaja od sada dobijati bezbednosna ažuriranja jednom u tri meseca, umesto svakog meseca.

Do sada su vlasnici ovih modela bili naviknuti na redovna mesečna ažuriranja koja su obezbeđivala visok nivo zaštite od softverskih ranjivosti. Međutim, poslednje ažuriranje bezbednosti za seriju Galaxy S20 distribuirano je u martu 2024. godine, što znači da ažuriranje za april neće biti objavljeno. Naredno bezbednosno ažuriranje za ove uređaje očekuje se u junu.

Serija Galaxy S20 lansirana je 2020. godine sa operativnim sistemom Android 10 i, nakon što je ispunila Samsungovo obećanje o trogodišnjem periodu ažuriranja, prestala je da prima ažuriranja Android operativnog sistema. Za korisnike koji razmišljaju o nadogradnji, postoji mnogo opcija na tržištu najboljih Android telefona u 2024. godini.

Pored Galaxy S20 serije, Samsung je takođe smanjio frekvenciju ažuriranja sa mesečnih na tromesečna i za seriju Galaxy Note 20. Ova promena reflektuje Samsungovu strategiju upravljanja podrškom za starije modele telefona, usmeravajući resurse ka novijim uređajima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA