Vreme čitanja: oko 1 min.

Pojavili se novi detalji o Samsungovim sklopivim Z Flip 6 i Z Fold 6 telefonima

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kruže glasine o mogućem dolasku skuplje "Ultra" verzije, ili pak ekonomičnije "FE" varijante, čime bi se povećala dostupnost ovih inovativnih uređaja

  • 0
Samsung Galaxy Z Fold 5 preklopni telefon Foto: Milena Đorđević

Samsung se sprema za lansiranje novih modela sklopivih telefona, Galaxy Z Flip 6 i Galaxy Z Fold 6. Iz pouzdanih izvora dolaze informacije da će ovi modeli ponuditi raznovrsnije opcije boja i konfiguracije memorije.

Galaxy Z Flip 6 će zadržati šarolik pristup u izboru boja, prema rečima stručnjaka Rosa Janga, kako piše Android Authority. Najavljene boje uključuju Light Blue, Mint, Silver Shadow i Yellow. Novost su boje kao što su Crafted Black, Peach i White, dok je karakteristična Purple/Lavender izostala iz ovogodišnje palete.

Za razliku od Flip 6, Galaxy Z Fold 6 donosi suptilnije nijanse. Predviđene boje uključuju Navy, Light Pink i Silver Shadow. Novi model će takođe imati opcije Crafted Black i White, ali u manjim količinama. Light Pink bi mogla biti osvežavajući dodatak u ponudi Z Fold serije.

Ros Jang je takođe potvrdio da će opcije memorije ostati nepromenjene u odnosu na prethodne modele. Z Flip 6 će nuditi verzije sa 256GB i 512GB memorije, dok će Z Fold 6 biti dostupan u varijantama od 256GB, 512GB i 1TB (1024GB).

Iako Z Flip 6 predstavlja manji napredak, Z Fold 6 bi mogao da signalizira značajniji pomak u strategiji Samsungovih sklopivih uređaja. Kruže glasine o mogućem dolasku skuplje "Ultra" verzije, ili pak ekonomičnije "FE" varijante, čime bi se povećala dostupnost ovih inovativnih uređaja.

Očekuje se da će Samsung novu seriju predstaviti na događaju Unpacked, koji bi mogao biti zakazan već 10. jula, neposredno pre Olimpijskih igara u Parizu, čime bi se maksimalno iskoristilo interesovanje javnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA