Vreme čitanja: oko 2 min.

Motorola u Srbiji nudi dva najnovija uređaja po odličnoj ceni

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kupci u Srbiji u prilici su da trenutno dva najnovija Motorola uređaja kupe po posebnoj akcijskoj ceni

  • 0
Motorola Foto: Promo/ Motorola

Motorolin najnoviji smartfon edge 50 pro i moto buds+ slušalice dostupni su kupcima po sniženoj ceni, što ih čini odličnom kupovinom za sve fanove vrhunske tehnologije i zvuka.

Sa cenom sniženom za 10.000 rsd u promotivnom periodu do 21. maja kod svih operatora i Motorola partnera, Motorola edge 50 pro trenutno predstavlja odličnu kupovinu za sve koji traže impresivne specifikacije, izuzetan kvalitet izrade i upečatljiv dizajn.

Motorola edge 50 pro dolazi u 3 specifične boje osmišljene da pruže jedinstven izgled telefonu i izdvoje ga od konkurencije:

  • Luxe Lavander (veganska koža)
  • Black Beauty (veganska koža)
  • Moonlight Pearl – posebna biserna završnica ručno izrađena u Italiji
Motorola Foto: Promo/ Motorola

Sa prednje strane nalazi se izuzetno svetao ekran dijagonale 6.67 inča sa brzinom osvežavanja panela od 144Hz i Gorilla Glass Victus zaštitom.

Sa zadnje strane telefona smeštene su 3 kamere:

  • Glavna 50MP kamera sa optičkom stabilizacijom
  • Ultraširoki 13MP objektiv
  • 10MP Telefoto kamera sa optičkom stabilizacijom, 3x optičkim zumom i 30X digitalnim zumom

Specifikacije zaokružuje najnoviji Snapdragon 7 Gen 3 procesor koji je uparen sa 12GB super brzom LPDDRX4 radnom memorijom i 512GB prostora za skladištenje omiljenih aplikacija, fotografija, filmova i igara.

Kako biste bez prestanka uživali u svim prednostima koje edge 50 pro donosi, Motorola je ovaj model opremila baterijom kapaciteta 4.500mAh, sa 125W žičanim i 50W bežičnim punjenjem kako bi se baterija izuzetno velikom brzinom vratila u zeleno.

Svi ljubitelji kvalitetnog zvuka sigurno će uživati u novim moto buds+ slušalicama koje su kreirane u saradnji sa čuvenim kompanijom Bose, i koje se mogu kupiti po ceni sniženoj za 3.000rsd i koja iznosi 11.999 rsd u okviru akcije koja traje do sredine juna u A1, a uskoro i kod svih ostalih Motorola partnera.

Motorola Foto: Promo/ Motorola

Moto buds+ koriste Bose ekspertizu kako bi pružile nezaboravno iskustvo korisnicima, uključujući impresivnu aktivnu kontrolu buke i podešavanje ekvilajzera, za neverovatni audio visokog kvaliteta u pokretu.

Moto buds+ takođe uključuju dva dinamička drajvera profesionalno podešena da pruže jasnije vokale i dubok, dinamičan bas, što omogućava čistije i intenzivnije audio iskustvo.

Korisnici mogu da uživaju u muzici studijskog kvaliteta sa Hi-Res Audio tehnologijom, koja beleži zvuk u širem opsegu i sa 3 puta više detalja na Hi-Res Audio streaming aplikacijama.

Motorola Foto: Promo/ Motorola

Moto buds+ su takođe kompatibilne sa Dolby® Head Tracking tehnologijom kada su uparene sa najnovijom porodicom Motorola edge pametnih telefona sa Dolby Atmos® podrškom, kao što su motorola edge 50 ultra i edge 50 pro.

Prilagođavanjem zvuka kako korisnik pomera glavu, Dolby Head Tracking pruža slušaocima prirodnije i realnije iskustvo. Kada se upare sa omiljenim zabavnim sadržajem u Dolby Atmos-u, korisnici će takođe uživati u još kvalitetnijem zvučnom iskustvu sa većom jasnoćom, detaljima i dubinom.

Korisnici imaju potpunu kontrolu nad svojim moto buds+ slušalicama uz pomoć nove moto buds aplikacije, koja se besprekorno integriše sa celokupnim Motorola ekosistemom i nudi poboljšane opcije prilagođavanja.

Kako biste saznali više, posetite www.lenovo.com ili čitajte o najnovijim vestima na Story Hub ili Motorola Global Blog.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA