Windows 10 je dobio funkciju koja će oduševiti sve koji imaju Android telefon

Dobre vesti za sve vlasnike Android telefona

  • 0
Telefon, Android, Smartfon, Kompjuter Foto: Pixabay.com

Ako imate Windows PC kompjuter i Android telefon, vaš život će uskoro postati mnogo lakši kada je u pitanju praćenje notifikacija.

To je zato što će vaš kompjuter uskoro "preslikavati" notifikacije sa vašeg telefona, što znači da nećete morati da ga svako malo uzimate kako biste gledali šta je upravo stiglo.

Ova funkcija je deo postojeće Your Phone aplikacije koja postoji kako bi prebacila iskustvo korišćenja Android telefona na Windows 10.

Ovo nije prvi put da se ova mogućnost spominje, a prvi put ju je Microsoft predstavio pre otprilike godinu dana.

Kompjuter, PC, racunar Foto: Pixabay.com

A pored prikazivanja aplikacija, uskoro ćete moći da i da vršite interakciju sa svojim telefonom direktno sa kompjutera.

Sve što je potrebno da uradite kako biste videli notifikacije sa svog Android telefona unutar Windowsa 10 jeste da apdejtujete svoju Your Phone aplikaciju - pod uslovom da ste sinhronizovali svoj kompjuter i telefon.

Doduše, aplikacija trenutno ne dozvoljava da vršite bilo kakvu interakciju sa notifikacijama, sem da ih vidite jer će ta mogućnost uskoro biti predstavljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA