≫ 

Fantastična Back To School ponuda Mac računara i iPad uređaja po najpovoljnijim cenama

Svako dete se rađa ispunjeno kreativnošću i zato se profesori trude da tu kreativnost podstiču

  • 0
Apple / iStyle Foto: Apple iSTYLE/Promo

Uz kreativnost će studenti imati i bolje komunikacijske veštine, i lakše će rešavati probleme. Apple neprestano kreira resurse kako bi profesorima pomogao u ovoj misiji. Ne samo kroz moćne proizvode, već i kroz alate, inspiraciju i nastavne programe za stvaranje čarobnih iskustava u procesu sticanja novih znanja.

Upravo je ovo stav Apple-a o obrazovanju i načinu na koji se kompanija bavi obrazovanjem. Ne treba posebno isticati da je digitalizacija ovog procesa od izuzetnog značaja, naročito u današnje vreme.

Apple i iSTYLE Foto: Apple iSTYLE/Promo

U susret novoj akademskoj godini iSTYLE naš vodeći Apple Premium Reseller, je pripremio fantastičnu Back To School ponudu Mac računara i iPad uređaja po najpovoljnijim cenama.

Ove godine, zvezda ponude je MacBook Air, najprodavaniji Apple računar po ceni već od 99.900 RSD. Tu je i savršen Apple-ov tablet, iPad sa podrškom za Apple Pencil, po ceni već od 48.990 RSD.

Apple i iSTYLE Foto: Apple iSTYLE/Promo

Dvojac Mac + iPad je nenadmašan u učionici i studentima pruža potpunu slobodu izražavanja. iPad je veoma intuitivan i uz Apple Pencil predstavlja moćan alat za učenje i kreiranje. Mac računar pruža snagu i za najambicioznije projekte. Kao i iPad, on dolazi sa već instaliranim operativnim sistemom i mnoštvom besplatnih aplikacija, poput iMovie-a za montiranje fantastičnih videa, Garage Band muzičkog studija koji će vam pomoći da naučite da svirate omiljeni instrument ili komponujete kao profesionalac. Tu su i Pages, Numbers i Keynote, savršeni alati za eseje, tabele i prezentacije.

Apple i iSTYLE Foto: Apple iSTYLE/Promo

Celokupnu iSTYLE Back to School ponudu možete pogledati putem sledećeg linka.

Požurite, jer akcija traje od 7. avgusta do 6. septembra.

I to nije sve! Uz uštedu do čak 26.000 RSD, možete doneti i indeks i uštedeti dodatnih 2.500 RSD na određene modele Mac računara, uz mogućnost plaćanja do 36 mesečnih rata.

Ukoliko posedujete stari uređaj, akcijska cena može biti dodatno snižena kroz uslugu “Staro za novo”.

Preostaje vam samo da posetite neku od iSTYLE prodavnica ili iSTYLE internet prodavnicu, i izaberete savršen Apple uređaj po vašoj meri.

Tvoj Mac. Tvoj izbor.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA