Honor predstavio nove laptopove i pametne satove

Prezentacija je održana na najvećem evropskom sajmu potrošačke elektronike - IFA u Berlinu, koji se ove godine po prvi put održava virtualno

  • 0
Honor Foto: Honor

Kineska kompanija Honor, ćerka firma tehnološkog giganta Huaweipredstavila je svoj novi prošireni portfolio proizvoda. Prezentacija je održana na najvećem evropskom sajmu potrošačke elektronike - IFA u Berlinu, koji se ove godine po prvi put, usled pandemije korona virusa, održava virtualno.

Prezentaciju je otvorio predsednik kompanije Honor Džordž Džan, najavivši predstavljanje novih prozvoda, koji korisnicima, pod motom "Smart life" donose novi nivo produktivnosti, konektivnosti i kvaliteta u radu.

Honor je ovom priliko predstavio dva nova pametna sata Honor Watch GS Pro, napravljen za "urbane avanturiste", i Honor Watch ES, predstavljen kao modni dodatak i fitness gedžet ("Fashion fitness companion").

Honor IFA 2020 Foto: Honor

GS Pro je robustan prenosivi uređaj izuzetno otporan na visoke temperature i vlagu, koga poreće poznati štedljivi Huaweijev procesor za prenosive uređaje Kirin A1, inače predstavljen na prošlogodišnjem IFA sajmu. Zahvaljujući njemu, kao u štedljivoj bateriji, sat je moguće koristiti i do 25 bez dopunjavanja baterije. Sat će se uskoro naći u prodaju po ceni od 249 evra.

Honor Watch ES je sat izduženog oblika sa većim ekranom dijagonale 1,6 inča, koja korisniku omogićava bolji i pregledniji prikaz većeg broja podataka i notifikacija. Sa jednim punjenjem baterija moguće ga je koristiti do 10 dana, a prodavaće se po ceni od 99 evra.

Novi laptopovi

U Berlinu su predstavljeni i novi MagicBook laptop računar: Honor MagicBook Pro, zatim Honor MagicBook 14 i Honor MagicBook 15.

MagicBook Pro je računar smešten u tanko aluminijumsko kućište. Ima ekran dijagonale 16,1 inč, sa izuzetno tankim ivicama (samo 4,9mm), pa korisna površina ekrana iznosi celih 90 procenata. Računar pokreće moćni AMD Ryzen 4600 procesor, a baterija prilično se brzo puni zahvaljujući velikom punjaču od 65W.

Honor IFA 2020 Foto: Honor

MagicBook 14 i MagicBook 15 su dobili nove i brže AMD Ryzen 4500 procesore, a sva tri računara sada imaju mogućnost  "saradnje" sa Honor i Huawei pametnim telefonima, zahvaljujući primeni Multi-screen Collaboration opcije.

Novi Honor računari će se prodavati po ceni od 899 evra za MagicBook Pro, 749 evra za MagicBook 14, dok je cena modela MagicBook 15 - 699 evra.

Predstavljen je i novi Honor Pad 6 tablet, veličine 10,1 inče sa tankim ivicama ekrana i iskoristivom površinom od 80 odsto, težak samo 460 grama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA