≫ 

Novi Windows 11 možete da probate i bez instaliranja

Veb simulacija dozvoljava posetiocima sajta da pokrenu Start meni, otvore Edge pregledač, pokrenu Microsoft Store-a...

  • 0
Windows 11 Printscreen: Twitter/@tomwarren

Developer Blue Edge kreirao Windows 11 u okviru browser simulacije pod nazivom "Windows 11 in React". Njegov sajt omogućava posetiocima da isprobaju grafički interfejs početnog ekrana novog Microsoftovog operativnog sistema sledeće generacije, u limitiranom obliku.

Tako je moguće obaviti osnovne interakcije, kao što su pokretanje Start menija, otvaranje Edge pregledača, pokretanje Microsoft Store-a i slično.

Zanimljivo je da kada se pokuša pokretanje File Explorer-a u okviru "Windows 11 in React", otvara se "Coming Soon" stranica, što možda ukazuje na to da će više elemenata platforme biti dodato u ovaj projekat, prenosi Benchmark.

I dalje se, međutim, može očekivati ograničeno korisničko iskustvo, jer je nemoguće u potpunosti simulirati kompletan operativni sistem u okviru internet pregledača. Za one koji su zainteresovani da se zabave i žele da porobaju "Windows 11 in React", možete ga naći na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA