DRAGON AGE INQUISITION: Nastavak čuvene igre imaće 40 različitih završetaka (FOTO) (VIDEO)

Igrači će uticati i na okolinu, stvarati trgovačke puteve, zauzimati teritorije ali i povoljno ili nepovoljno uticati na ekosistem. Pet ogromnih regiona za istraživanje omogućiće sate i sate zabave, a njeno pojavljivanje očekuje se na jesen ove godine

  • 0

Novi BioWare-ov RPG, Dragon Age: Inquisition, nastavak popularnog Dragon Age serijala, imaće 40 različitih krajeva i pet ogromnih regiona za istraživanje, navodi se u novom izveštaju. Neki od regiona su već poznati iz prethodnih delova kao što su Ferelden, The Free Marches, a tu su i novi Orlais, Nevarra i The Dales. Ovaj deo doneće još neke novitete, i definitivno je jedna od najboljih RPG igara koja će se pojaviti ove godine.

Igrači će takođe posetiti lokaciju poznatu pod nazivom Emerald Graves, gde su Dalish Elfovi posadili po jedno drvo za svakog poginulog vojnika u Exalted Marches-u, navodi BioWare-ov izvršni producent Mark Darah.

Interesantna novost je da će igrači direktno uticati na okolinu, stvarati trgovačke puteve, zauzimati teritorije ali i povoljno ili nepovoljno uticati na ekosistem. U prilog ovome ide i da ukoliko u nekoj oblasti ubijate bandite i zmajeve, to će imati značajan efekat na taj region.

Saputnici su i dalje zadržani. Prvi će biti Iron Bull, jednooki plaćenik i izgnanik iz Qunari vere, a drugi će biti vilenjakinja Sera koja je strelac. Sigurno će biti još nekoliko njih kao i u prethodnim igrama, ali za sada nema informacija o ostalima.

Dragon Age: Inquistion će imati 40 različitih krajeva. Oni neće zavisiti samo od izbora koji ste napravili prilikom kreiranja junaka, već će svaki korak koji napravite tokom priče uticati na sam kraj. Darah je izjavio da će se krajevi značajno razlikovati i neće biti u pitanju samo male varijacije.

Igrica će se pojaviti na jesen ove godine za Xbox One i 360, PlayStation 3, PlayStation 4, i PC.

Pogledajte najnoviji trejler:

(Telegraf.rs / Izvor: gamespot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA