SVETSKI REKORDER: Prešao Super Maria za manje od 5 minuta (VIDEO)

Pet minuta intenzivnog skakanja i gotovo sumanute preciznosti pokazuju kolika je u stvari veština potrebna za ovaj neverovatan poduhvat

  • 14

Umetnost završavanja igara u veoma kratkom roku je oduvek bila fascinantna stvar. Gejmer pod nadimkom "Blubbler" uspeo je da čuveni Super Mario Bros završi za samo 4 minuta, 57 sekundi i 69 stotinki, i na taj način postao svetski rekorder kada je u pitanju ova igra.

Prethodni rekord držao je "Andrewg", a njegov rekord je bio samo jednu sekundu duži od trenutnog. Potrebno je napomenuti da rekord nije oboren na originalnoj Nintendo konzoli, već je korišćen emulator. Međutim, vreme učitavanja i "nepreskočivi" delovi su tu, što znači da su ove dve verzije praktično iste.

Pet minuta intenzivnog skakanja i gotovo sumanute preciznosti pokazuju kolika je u stvari veština potrebna za ovaj neverovatan poduhvat.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: kotaku.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Forza juve

    1. jul 2014 | 21:06

    Kakav on rekorder moja komsinica za 3 I po minute..

  • LAZNA ISTINA

    1. jul 2014 | 23:45

    Gde ima da se nadje original ova igrica da mogu da igram?

  • Nintendo fanatik

    2. jul 2014 | 13:49

    Ovo je falširano..Nemoguće je da ima ovakvo brzo trčanje(dok je mali) gde će preskakati one visoke ulaze sa biljkama na vrhu a da ga pritom ne ugrizu,pitanje čak da li bi mogao to da uradi i sa duplom pečurkom kada je veliki..Igrao sam Maria 10 godina,prosto sam bio opsednut tom igricom,izučio sam igricu pdo krajnjih granica,i verujem da je ovo prosto neizvodljivo i nemoguće izvesti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA