DA LI JE OVO KRAJ? WoW za tri meseca izgubio skoro milion igrača

Zaključno sa 30. junom popularna MMORPG igra imala je 6,8 miliona pretplatnika, što je manje nego 31. marta kada je imala čak 7,6 miliona. Kompanija kaže da je smanjen broj igrača sezonski, i da se najviše odnosi na azijski deo

  • 9

Planetarna hit video igrica, World of Warcraft, u periodu od aprila do juna izgubila je 800.000 pretplatnika. Zaključno sa 30. junom, popularna MMORPG igra imala je 6,8 miliona pretplatnika, što je manje nego 31. marta, kada je imala čak 7,6 miliona.

Kompanija kaže da je smanjen broj igrača sezonski, i da se najviše odnosi na azijski deo. Isti slučaj se desio 2012. godine, pred izlazak ekspanzije "Mists of Pandaria".

Nova ekspanzija za WoW "Warlords of Draenor" pojaviće se na jesen ove godine. Tačan datum pojavljivanja još uvek nije poznat, ali je kompanija istakla da je do sada naručeno već 1,5 miliona kopija.

Iako se broj igrača smanjio, WoW beleži rast profita. Kompanija Activision Blizzard je takođe izjavila da je "Diablo 3" prodat u više od 20 miliona kopija, a u taj broj je uključena i ekspanzija "Reaper of Souls".

Pogledajte trejler za ekspanziju "Warlords of Draenor":

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: gamespot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Epska igra!

    9. avgust 2014 | 13:34

    Ja sam u wowu od zime 2004. skoro bez pauze u igranju. Za to vreme sam zavrsio fakultet, konstantno radim od 2003. godine, imam ženu, prijatelje. U čemu je problem? Draže mi je da igram WoW nego da gledam usrani fudbal i radujem se što je milioner zabio gol i postao još bogatiji

  • Čika Žika

    7. avgust 2014 | 02:06

    Igrica je dosadna...

  • Marko

    7. avgust 2014 | 10:06

    Samo najjaci ostaju ,wod nastavak ce vratiti bar 2-3 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA