DOSTA SMO ČEKALI: Objavljen tačan datum izlaska GTA V za Xbox One, PS4 i PC (FOTO) (VIDEO)

Nova verzija GTA V biće bolja u odnosu na prethodnu. Poboljšanja se najviše odnose na tehničke stvari, kao što su veća rezolucija, gušći saobraćaj u igri, lepši efekti vremena i prirode

  • 12

Fanovi popularnog gangsterskog serijala GTA V koji imaju PC ili konzole nove generacije, neće morati još dugo da čekaju kako bi se i oni našli u ulozi kriminalca Los Santosa. Razvojni studio Rockstar je konačno objavio datum izlaska "next-gen" GTA V, pa će se tako verzije za Xbox One i PlayStation 4 pojaviti 18. novembra, dok će se PC verzija pojaviti početkom sledeće godine, tačnije 27. januara.

Nova verzija GTA V biće poboljšana u odnosu na prethodnu. Poboljšanja se najviše odnose na tehničke stvari, kao što su veća rezolucija, gušći saobraćaj u igri, lepši efekti vremena i prirode. Igra će takođe imati i nove aktivnosti u kojima će igrači moći da se oprobaju.

Grand Theft Auto Online, multiplejere sekcija upakovana u GTA V je takođe doživela neke promene, pa će tako sada podržavati maksimalno 30 igrača.

Povodom kašnjenja GTA V na PC, oglasio se i Rokstar. Kako ističu iz kompanije oni na ovaj način ne kažnjavaju PC igrače zbog stepena piraterije, već jednostavno žele da igru maksimalno optimizuju.

- Drago nam je što vlada toliko interesovanje za novu verziju GTA V i jedva čekamo da uskoro podelimo još detalja s vama. Takođe, jako smo uzbuđeni što GTA V stiže na PC ali ta verzija zahteva malo više vremena kako bi bila najbolja moguća - stoji u saopštenju kompanije.

Pogledajte kako će izgledati "next-gen" GTA V:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: telegraph.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    15. septembar 2014 | 14:38

    Čisto sumnjam da će uspeti da optimizuju PC port da radi sa računarima prosečne snage. Očekujte paprene zahteve.

  • Ds

    15. septembar 2014 | 17:31

    Pihhhh 5 meseci

  • DanyeelLosMomak

    1. oktobar 2014 | 16:08

    Ja imam GTA-5 za (Xbox-360) I extraa je! I voleo bih da se telegraf malo vise interesuje za igrice! Poprilicno nas ima kad su igrice u pitanju!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA