NIŠTA OD TITANA: Popularna igra WoW ostaje bez naslednika

Prema rečima jednog od osnivača kompanije Blizzard i generalnog direktora, Majka Morhajma, ovo je bio veoma težak potez, ali će on doprineti još boljim i kvalitetnijim naslovima

  • 0

Kompanija Blizzard koja stoji iza najpopularnije online video igre, World of Warcraft, objavila je kako je nakon sedam godina prekinula rad na njegovom nasledniku koji je javnosti poznat pod imenom Titan.

Jedan od osnivača Blizzarda, i generalni direktor kompanije, Majk Morhajm izjavio kako oni nikada nisu zvanično najavili Titan, ali i da nisu krili da se na njemu radilo u proteklih sedam godina.

- Napravili smo World of Warcraft i bili smo prilično samouvereni da znamo kako da napravimo dobru MMO igru. Zbog toga smo krenuli u ovaj ambiciozni projekat poznat pod imenom Titan, ali stvari se baš nisu odvijale najbolje moguće. Jednostavno, ceo plan se nije lepo uklopio. Nismo pronašli zabavu i strast u toj igri. Preispitivali smo našu odluku da li želimo da napravimo takvu igru. Odgovor je ipak ne - izjavio je Morhajm.

Prema njegovim rečima ovo je bio težak potez sa kompaniju, ali će ovakva odluka doprineti još boljim i kvalitetnijim naslovima.

Kompanija će uskoro objaviti novu ekspanziju za WoW pod imenom Warlords of Draenor. Njihova nova kartaška igra Hearthstone: Heroes of Warcraft takođe beleži neverovatne rekorde, nju sada igra preko 20 miliona igrača.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: polygon.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA