POSLE 17 GODINA: Tvorci WoW-a prave novu igru (VIDEO)

U pitanju je multiplejer pucačina pod imenom Overwatch. Trejleri deluju obećavajuće, a prijavljivanje za beta verziju već je u toku

  • 3

Blizzcon, godišnja konvecija razvojnog studija Blizzard koji je napravio Starcraft, Diablo, World of Warcraft, obično obeleži neka velika najava, a ove godine reč je o igrici Overwatch. Ovo je prvi novi Blizzardov naslov nakon 17 godina.

Overwatch je multiplejer pucačina, a prema video klipovima i slikama ona neverovatno podseća na popularnu Valve-ovu igricu iz 2007. godine, Team Fortress 2. Nivoi su različiti i veoma specifični, a borba dinamična. Likovi su takođe specifični, a Blizzard je potvrdio kako će u svakom timu biti po šest igrača, a mape su bazirane na različitim zadacima. Ne postoji "deathmatch" mod.

Razvojni studio je potvrdio kako će se Overwatch pojaviti pre nego što mislimo, ali tačan datum još uvek nije potvrđen. Za sada nije poznato za koje platforme je namenjena ova igra. Beta verzija stiže sledeće godine, a za nju se možete prijaviti OVDE.

Pogledajte trejler:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • asd

    10. novembar 2014 | 23:28

    Igra je sto se tice stila grafike a i veceg dela klasa prekopiran "firefall" a sa TF2 ima samo gameplay mehaniku ako cemo iskreno.U svakom slucaju uspeh jer je to blizz...

  • Nikola kg

    17. novembar 2014 | 21:35

    Kad ovo bude izašlo gasim League of legends i odma na Owerwatch dobro je što je u 1. licu prikazano a kad se koristi ulty onda je u 3.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA