NOVA EKSPANZIJA ZA WoW JE STIGLA: Evo šta morate da znate (FOTO) (VIDEO)

Priča nove ekspanzija je veoma interesantna, samim tim i zadaci su zanimljiviji, a maksimalni nivo je podignut na 100

  • 2

Najnovija ekspanzija za popularni World of Warcraft, Warlords of Dreanor, konačno je stigla. Warlords of Draenor donosi brojne novitete, a koliko je dobra pokazuje i činjenica da se nekoliko hiljada ljudi poslednjih meseci vratilo da igra WoW.

Maksimalni nivo je sada povećan na 100. Na novom kontinentu igrači će se boriti sa hordama neprijatelja kako bi od 90. došli do 100. nivoa, a to naravno donosi i brojne nove sposobnosti za vaše junake.

Razvojni studio Blizzard odlučio je da novom ekspanzijom svim igračima omogući da jednog lika odmah podignu do 90. nivoa, i istovremeno zaigraju novi sadržaj koji donosi Warlords of Draenor. Ovo će odlično doći već iskusnim igračima, dok će se novi verovatno naći u čudu kada budu zatrpani gomilom magija i sposobnostima koje nikada nisu imali prilike da koriste.

Priča nove ekspanzija je veoma interesantna, a samim tim su i zadaci zanimljiviji. Nećemo vam otkrivati detalje nove priče, već vam predlažemo da obavezno pogledate trejler.

Blizzard je novom ekspanzijom dosta unapredio grafiku. Prema njihovim rečima, Warlords of Draenor donosi veće nivoe detalja, bolje animacije, ali i nove vizuale. Zbog toga likovi sada deluju mnogo lepše nego pre, a njihovi pokreti su realniji.

Gejmerima su sada na raspolaganju sedam novih dungeona, dva raid-a, novi talenti i sposobnosti, a Blizzard je ubacio još jednu novu stvar. U pitanju su tvrđave koje su na raspolaganju svakom igraču, i koji od njih može napraviti svoj dom, unaprediti ga, praviti nove predmete, ali i regrutovati podanike.

Kontinent Draenor na kojem će se odvijati nova priča je ogromna, ima sedam novih i jednu PvP (Player versus Player) zonu koje će igrači moći da istražuju. Blizzard opisuje Draenor kao "zemlju lave, metala, kamena i pare".

WoW je ove godine napunio deset godina postojanja, a Blizzard je na odušveljenje fanova izjavio kako Warlord of Draenor nije poslednja ekspanzija. Razvojni tim se nada da će WoW "živeti" i u narednih deset godina, i dočekati dve decenije postojanja.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: time.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA