FANOVI ODUŠEVLJENI: Tvorac Civilizacije najavio svemirsku strategiju Starships (VIDEO)

Dok je priča Civilization: Beyond Earth, najnovijeg nastavka čuvene Civilizacije, smeštena nakon što je čovečanstvo krenulo put svemira i počelo kolonizaciju planeta, Starships će biti smešten u dalekoj budućnosti

  • 1

Tvorac čuvenog serijala video igara Civilization, Sid Majer, radi na potpuno novoj strategiji koja će biti smeštena u svemiru. Reč je o igrici Sid Meire's Starships.

Dok je priča Civilization: Beyond Earth, najnovijeg nastavka čuvene Civilizacije, smeštena nakon što je čovečanstvo krenulo put svemira i počelo kolonizaciju planeta, Starships će biti smešten u dalekoj budućnosti.

- Šta će se desiti nakon što kolonizujemo nove planete i eventualno izgradimo svemirske brodove koji će se vinuti u zvede? Šta se desilo sa našim sestrama i braćom na planeti Zemlji? Moj cilj je bio kreiranje doživljaja koji se fokusira na dizajn svemirskih brodova i borbi u univerzumu koji je prepun međuzvezdanih avantura, diplomatije i istraživanja - izjavio je Sid Majer.

Sudeći po prvim fotografiama iz igre, čini se da se gejmplej neće puno razlikovati od Civilization serijala. Takođe, prvi trejler Starships-a ne prikazuje nikakvu akciju, već je više fokusiran na objašnjavanje priče.

Starships će se pojaviti uskoro i to za PC, Mac i iPad.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA