VOLELI STE OVU IGRICU? Imamo lepe vesti za vas!

Sada se Solitaire vraća u modernom izdanju. Iako je igra i dalje dostupna putem aplikacija, s izlaskom novih Windowsa opet ćemo je moći naći u Start meniju, prenosi The Verge

  • 3

Popularna igrica vraća se u modernom izdanju. Iako je igra i dalje dostupna putem aplikacija, s izlaskom novih Windows programa opet ćemo moći da je nađemo u meniju Starta.

Pre Facebooka i FarmVille-a ili Candy Crush-a mnogi su gubili vreme igrajući Solitaire. Igra je bila deo Windows-a od 1990. godine. Uprkos velikom broju pobornika te igre, Windows je odlučio da ih izbaci iz svog programa s izlaskom Windows-a 8.

Sada se Solitaire vraća u modernom izdanju. Iako je igra i dalje dostupna putem aplikacija, s izlaskom novih Windowsa opet ćemo je moći naći u Start meniju, prenosi The Verge. Iz Microsofta kažu da su se odlučili na ovaj potez kako bi proslavili 25 godina ove večne igre.

Nažalost, klasične igre poput Hearts i Minesweeper neće osvanuti na Windows 10, ali za sve obožavatelje i one su dostupne putem aplikacija.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Windows 10 zasad je u beta testiranju.

(Telegraf.rs / Izvor: 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    25. april 2015 | 10:49

    Nije mi jasno šta je novo u vinousu deset osim što je start meni vraćen na staro i dodate mu aplikacije, čak nisu mogli ni da redizajniraju ikonice koje su iste još od windous-a 7 i viste.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA