OVO ĆE BITI SVETSKI HIT, A DOLAZI IZ BOSNE: Pogledajte kakvo remek-delo od igrice oni pripremaju (VIDEO)

Reč je o RPG video-igrici Fantasiam koja bi trebalo da se pojavi u četvrtom kvartalu 2016. godine

  • 3

Entuzijasti iz Bosne i Hercegovine koji rade pod podrškom organizacije Planet Design International objavili su kratki trejler za njihovu predstojeću video-igricu pod nazivom Fantasiam, koja će biti bazirana na slovenskoj istoriji, mitologiji i kulturi.

ĆELAVI UBICA SE USKORO VRAĆA: Evo kakav će vam kompjuter trebati da biste igrali novog Hitmana!

Fantasiam je RPG koji je kreiran pomoću Unreal Engine 4 alata, a kompletan trejler pojaviće se 21. februara na zvaničnoj internet stranici.

U njoj će igrač imati mogućnost istraživanja, rešavanja zagonetki, a svaka odluka imaće uticaj na dalji nastavak priče i pojavljivanje zadataka.

- U igri upravljate sa Vaclarom, polubogom, i postavljeni ste u ogromni svet koji je podeljen na više regija s namerom da otkrijete svoju pozadinu i priču, ali i pomognete slovenskom narodu koji su prestrašeni i nalaze se u opasnosti zbog bogova koji međusobno vode bitke. Igra se bazira na odlukama igrača, što znači da će biti ogroman broj zadataka kroz priču u kojima će oni donositi odluke koje će uticati ishod svakog sledećeg zadatka, ali i celokupne priče - izjavio je Belmin Kozlić, jedan od čelnika projekta Fantasiam.

Tokom ove godine tim će pokrenuti Kickstarter kampanju kako bi prikupili novac za finansiranje projekta. Cilj im je da igra bude dostupna kao PC ekskluziva na Steam servisu u četvrtom kvartalu 2016. godine, dok se igriva alpha verzija očekuje u drugom kvartalu ove godine.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: gameperspectives.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • R. Srpska

    11. februar 2016 | 23:15

    Bosna da napravi nešto dobro?Ne moguće!To je nevjerovatno!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA