KADA JE JEDNOM PROBATE NEĆETE STATI: Da li je ovo najzaraznija igra za mobilne telefone ikada?

U poslednjih par nedelja pažnju nam je privukla besplatna igra Dart 69 koja se munjevito popela na vrh top liste srpskog App Store, i Google Play-a. U pitanju je neverovatno zarazna 2D simulacija pikada.

  • 2

Da bi ste uspeli da savladate Dart 69 trebaju vam dobri refleksi i oštro oko. Sam cilj igre je naizgled jednostavan: zabodite određeni broj strelica u metu. Ali postoje dva ograničenja. Sve strelice moraju da završe u meti, što znači da ne smete istu da promašite. Takođe, strelice ne smeju da se međusobno dodiruju.

Igra u ovom trenutku ima 30tak nivoa koji su organizovani kao kalendar, te počinjete od 1. januara. Prvih "7 dana" je neka vrsta treninga za teže nivoe koji slede nakon toga.  Na početnim nivoima mete su manje više statične ili se vrlo malo pomeraju. Kasnije će da se vrte, rotiraju, nestaju, kriju iza zaklona, generalno gledano da vas izluđuju.

Takođe na prvim nivoima nije nikakav problem pogoditi metu ili napraviti razmak, ali kako rastu nivou tako raste i težina.  Kada promašite za jedan piksel i  morate da počnete tu "tablu" iz početka shvatićete pravo značenje reči bes. Takođe postoji mogućnost da igrate i protiv drugih igrača, što celoj igri daje novu dimenziju.

Dart 69 je užasno zarazna i zabavna igra. Ovaj naslov je besplatan i postoji za sve tri platforme (Android, Apple, PC verzija) što znači da svako može uživati u njoj. Ukoliko je budete probali ostavite u komentarima vaše utiske.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Eric Davidich

    18. april 2016 | 22:15

    Ja sam je igrao 3,4 dana i obrisao sam je.. -smorila me..

  • Ddare

    18. april 2016 | 18:27

    Igram je vec nedelju dana,teeeska zaraza...usijao mi se tel,morao sam da je obrisem zbog baterije

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA