PROMENILI SE POKEMONI: Zbog ovoga su igrači POBESNELI i ne žele više da ih igraju

Nova verzija čuvene igrice donela je brojne novitete, ali je takođe izbacila jednu veoma korisnu opciju koja je neophodna u lovu na pokemone

  • 0

Nova verzija planetarne hit video-igrice Pokemon Go donela je nove opcije, ali je neke i uklonila. Igračima se naročito nije dopalo to što je uklonjena opcija brojača koraka.

KRAJNJE JE VREME DA OBRIŠETE POKEMONE SA TELEFONA: Evo i zbog čega!

Promena koja je izazvala bes korisnika znači da igrači više nemaju nikakav pokazatelj na koliko su udaljeni od najbližeg pokemona.

Međutim, zahvaljujući novim opcijama, igrači sada mogu da menjaju izgled svog lika, dok je ranije to bilo moguće samo na početku igre. Takođe, statistike pokreta su dodatno izbalansirane, a zahvaljujući novom “lock” sistemu, igrači više neće greškom menjati svoje najbolje pokemone za slatkiše.

Nova verzija Pokemon Go igrice donela je i upozorenja poput “nemojte da vozite i igrate Pokemon Go” i “vodite računa kako prelazite ulicu”.

Međutim, još uvek nije poznato da li će brojač koraka biti vraćen, ali su korisnici svoje nezadovoljstvo odmah otkrili na društvenim mrežama.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: independent.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA