ASSASSIN'S CREED 3 BIĆE BESPLATAN DO KRAJA DECEMBRA: Evo kako da ga i vi dobijete (FOTO)

Poslednja u nizu igara kojom nas Ubisoft časti za svoj 30. rođendan biće Assassin's Creed 3 iz 2012. godine

  • 3

Ubisoft je proteklih meseci častio fanove svojim slavnim igrama, a decembar je poslednji mesec u kojem je na red došla i njihova najveća franšiza - Assassin's Creed.

U 2016. godini bez novog dela čuvenog Assassin's Creed-a!

Poslednja u nizu igara kojom nas Ubisoft časti za svoj 30. rođendan biće Assassin's Creed 3 iz 2012. godine. Ova igra je logičan odabir za kraj akcije u kojoj su podelili sedam igara jer se radi o njihovoj najvećoj franšizi.

U ovom nastavku serijala koji nas vodi kroz istoriju igrači će se naći usred Američke revolucije. Glavni protagonista je Konor, koji je pola Indijanac, pola Englez. On se kroz igru nađe usred svakog važnijeg događaja tokom revolucije.

Mnogi su se nadali da će za kraj Ubisoft razveseliti fanove nekom novijom igrom, ali i ovde se radi o naslovu koji vredi  zaigrati ako još niste imali prilike.

Igra će moći da se skine od 7. decembra, a sve što vam trebaj uPlay nalog. Assassin's Creed 3 će besplatno moći da se preuzme OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA