Otkriveno o čemu će se raditi u novoj Fallout igri - i u pitanju je nešto potpuno drugačije od onoga na šta smo navikli

Fallout 76 predstavlja potpuni zaokret u čuvenom serijalu

  • 0

Kada je Bethesda najavila novu Fallout igru, nije bilo teško pretpostaviti da je u pitanju tradicionalna singl plejer igra. Međutim, Fallout 76 je zapravo nešto mnogo drugačije.

Nova igra će biti onlajn RPG sa elementima preživljavanja inspirisana naslovima kao što su DayZ i Rust, sudeći po 3 osobe koje rade na igri.

Upravo je najavljen novi Fallout: Pogledajte prvi tizer!

Oni su odlučili da budu anonimni kako ne bi naškodili svojoj karijeri i još otkrili da je Fallout 76 eksperimentalni zaokret u dugovečnoj posapokaliptičnoj seriji.

Printskrin: Youtube/BethesdaSoftworksUK

Originalno zamišljen kao multiplejer verzija Fallouta 4 sa ciljem da se predstavi kako bi onlajn Fallout igra mogla da izgleda, Fallout 76 je u međuvremenu poprilično evoluirao, tvrde ovi izvori.

Igra će imati kvestove i priču, kao i svaka druga igra koju je Bethesda razvijala, ali će imati i elemente ranijih Fallout igrama.

Igra je naziv dobila po trezoru broj 76 koji je spominjan u ranijim Fallout igrama. Ovaj trezor je trebalo da bude otvoren samo 20 godina nakon nuklearnog rata, i samim tim bi mogao da igračima pruži mnogo manje civilizovano okruženje od onog u drugim igrama čija radnja se dešavala 200 godina kasnije.

U svakom slučaju, više detalja bi trebalo da bude dostupno na pres konferenciji koja će biti održana 10. juna.

VIDEO: Testirali smo najnovije gejming laptopove- Ovo su naša 3 favorita

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA