Novi PlayStation 5 igračima omogućava da u potpunosti osećaju ono što igraju

U reklami se ističu prednosti novog DualSense kontrolera, njegovog odziva na komande...

  • 0

Sony je upravo objavio prvi promotivni spot za PlayStation 5 i time pokrenuo reklamnu kampanju, tokom koje će se u narednim mesecima potruditi da uveri ljubitelje svoje konzole da je došlo vreme da se ponove.

U reklami se ističu prednosti novog DualSense kontrolera, njegovog odziva na komande i adaptivnih tastera, kao i 3D zvuka, koji nova konzola donosi.

Osim prvog promotivnog videa, kampanja je pokrenuta i na zvaničnom PlayStation blogu, na kome je potpredsednica PlayStation-a za globalni marketing Meri Ji istakla sve prednosti i novine dugo isčekivane konzole.

- U našem prvom promo videu za PlayStation 5 konzolu njene nove mogućnosti možete da vidite kroz oči mlade žene i njene pokrete. Počinje njenom šetnjom preko zaleđenog jezera, gde se oseća pucanje leda ispod njenih nogu. U trenutku kada lik oseti opasnost, iznenadna eksplozija otkriva velikog oktopoda koji se probija kroz površinu leda, što ćete i vi osetiti pomoću haptičkog odaziva na DualSense bežičnom kontroleru konzole - navela je Mi.

Zvuk dolazi sa svih strana oko centralnog lika, spreda, sa strane, iznad i otpozadi i demonsrtira novu tehnologiju zvuka nazvanu Tempest 3D Audiotech, istakla je ona, dodajući i da se izdvaja trenutak u kome glavni lik zapinje luk, je će se to zatezanje takođe osetiti preko DualSense adaptivnih tastera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA