Premašila The Witcher 3! The Last of Us 2 sada ima najviše nagrada

The Last of Us 2 je bila igra godine po pitanju mnogih

  • 2

The Last of Us 2 je izuzetno popularan, pogotovu pošto se radi o nastavku jedne od najpopularnijih igara iz PS3 ere, a ujedno je i jedna od poslednjih PS4 ekskluziva.

Studio Naughty Dog je dostavio kvalitet koji je od prvog dana obasipan hvalospevima na račun brojnih elemenata, što je igri obezbedilo da osvoji brojne nagrade pred kraj godine u kojoj se pojavila. Prema sajtu Game Awards, The Last of Us 2 je sada najnagrađivanija igra ikada, sa preko 261 nagradom za igru 2020. godinu.

Ova PS4 ekskluziva je tron preotela od The Witcher 3, koji je u 2015. godini uzeo 260 nagrada za igru godine i uz to se pojavio za više platformi. Rekord je oboren za samo jednu nagradu, a do toga možda ne bi ni došlo, da je Cyberpunk 2077 izašao na vreme i sa očekivanim kvalitetom, pošto bi on svakako u takvom stanju uzeo neku GOTY nagradu.

Elem, The Last of Us 2 je svuda dobio prilično visoku ocenu od kritičara, a zabeležio je i odličnu prodaju na samom startu, sa 4 miliona prodatih kopija za 3 dana. Za samu igru se vezuje dosta kontroverzi i nezadovoljstva jednog dela zajednice gejmera, ali to je očigledno nije sprečilo da osvoji brojne nagrade.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sušu

    1. februar 2021 | 07:24

    Igrica je fantastična. Neverovatan game play, priča neverovatna i realno surova ( neko to ne voli), interakcija ljudi i pokreti vrlo inteligentni i realni. Jednostavno mi zao sto igra ne traje duže. I voleo bih još 3 dela da ima. Jednostavno je dobra.

  • Majkl Džondar

    30. januar 2021 | 19:49

    Pa naravno da je, po političkoj osnovi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA