Rocket League se ove godine seli na mobilne telefone

Rocket League Sideswipe je najnovija igra studija Psyonix

  • 0

Rocket League važi za prilično jedinstvenu igru na tržištu, pošto strast prema fudbalu kombinuje sa vratolomnim vožnjama automobila. Ta mešavina doprinela je da igra postane i ostane izuzetno popularna svih ovih godina, a dodatni uspon popularnosti doživela je kada je zvanično postala besplatna.

Rocket League se sada seli na mobilne telefone, sa igrom Sideswipe, koja će se uskoro pojaviti za Android i iOS uređaje. Rocket League Sideswipe će posedovati glavnu mehaniku igre sa mečevima u nešto skromnijem formatu. Svaki će trajati oko 2 minuta i biće 1v1 ili 2v2 formata.

Ovaj mobilni naslov neće biti u potpunosti isto kao svoj veliki brat na PC-u i konzolama, već je developer Psyonix uveo neke izmene kako bi se RL prilagodio za igru na ekranima na dodir. Tu se ubrajaju promenjena šema kontrola, kao i izmenjena perspektiva kamere kako bi se tok meča lakše pratio na malom ekranu.

Sideswipe će biti potpuno besplatan za igranje. što je odlična vest, ali nažalost trenutno nema poznatog datuma izlaska. Psyonix poručuje da će se pojaviti do kraja godine, a pre toga će se održati niz beta testova.

Kako igra izgleda možete pogledati u prikazu alfa gejmpleja u videu iznad u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA