Cyberpunk 2077 se vraća na Playstation Store!

Igra je ubrzo uklonjena iz prodaje zbog problema

  • 0

6 meseci nakon dolaska Cyberpunk 2077 u prodaju, i povlačenja iz prodaje na Playstation prodavnici svega nedelju dana nakon izlaska, na red dolazi povratak.

Verzija igre za odlazeću generaciju konzola bila je značajno lošija po performansama u odnosu na PC i next-gen hardver, zbog čega je Soni rešio da je bolje igru zabraniti nego nastaviti prodaju. Još tada je naglašeno da će se čekati bolji dani za povratak Cyberpunk 2077 na PS Store, a izgleda da su ti dani pred nama.

Cyberpunk 2077 se ponovo pojavio na Playstation Store, doduše sada samo u vidu listinga i mogućnosti beleženja interesovanja. Ubrzo nakon što je igra osvanula na PS Store, stiglo je i zvanično obaveštenje kojim je CD Projekt Red potvrdio povratak.

Cyberpunk 2077 će od 21. juna ponovo postati dostupan za kupovinu na PS4 i PS5 konzolama. U prethodnim mesecima je izdato nekoliko zakrpa kojima je stanje igre radikalno poboljšano, ali je napomenuto da će igrači i dalje sresti probleme igrajući PS4 verziju. CDPR će nastaviti rad na ispravkama tako da oni koji nemaju PS4 Pro ili PS5 bolje neka sačekaju još neko vreme.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA