FIFA 22 stiže u oktobru: Fudbal na ekranu nikada nije bio realističniji!

EA Sports je organizovao mečeve sa profesionalnim igračima koji su nosili nova Xsens odela za snimanje pokreta...

  • 2

EA Sports je objavio prvi trejler za FIFU 22 i potvrdio da igra izlazi 1. oktobra. Verzija nove generacije će koristiti novu "hypermotion" tehnologiju koja će prilagođavati animacije fudbalera dok utakmica traje.

EA tvrdi da će vrhunski algoritam mašinskog učenja uzimati informacije iz preko 8.7 miliona frejmova, i u realnom vremenu kreirati organiski fudbalski realizam u raznim interakcijama koje se dešavaju na terenu.

A da bi ubacili novu tehnologiju u igru, EA je organizovao 11 na 11 mečeve sa profesionalnim igračima koji su nosili nova Xsens odela za snimanje pokreta. Ta odela snimaju svaki dodir, start, sprint i duele svih igrača, dok igraju u visokom intenzitetu, prenosi Play!Zine.

To je u igru uvelo preko 4.000 novih animacija, a EA tvrdi da će u novoj fudbalskoj simulaciji biti drastično poboljšan i AI.

FIFA 22 izlazi 1. oktobra za PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One, PC i Stadia platforme. Igrači koji prednaruče igru moći će da je igraju četiri dana u early access fazi, dobiće Ones to Watch igrača, TOTW igrača, Kilian Mbape pozajmicu, FUT Ambassador Loan Player Pick, domaće talente za karijeru i 4.600 Fifa poena. Svi koji naruče igru pre 11. avgusta dobijaju i FUT Heroes igrača.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N

    14. jul 2021 | 17:33

    Fifa nikako ne moze biti realna,pes je vec druga prica.

  • Enzo

    29. jul 2021 | 20:40

    I ja igram pes citav zivot ali neverujem da ce pes opstati ako ovako nastave - fifa je sve bolja nazalost

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA