Stiže novi Call of Duty i vraća nas u Drugi svetski rat

Igra se fokusira na singl-plejer kampanju i specijalne jedinice iz najvećeg sukoba u istoriji čovečanstva, a sama radnja prati priču nekoliko vojnika različitih nacija

  • 1

Sladgehammer Games je zvanično najavio novu pucačinu iz Call of Duty serijala pod nazivom Vanguard. Kampanja u igri nas vraća u Drugi svetski rat, a u igru će biti ubačeni zombi mod i Warzone.

Novi Call of Duty se specijalno fukusira na singl-plejer kampanju i poreklo specijalnih jedinica, a priča će pratiti nekoliko vojnika. Sladgehammer je izjavio da će sadržati i neispričane priče o herojima iz različitih nacija koji su formirali Task Force One.

Pored kampanje sa igrom dolazi i 20 multiplejer mapa, i novi modovi za igranje. Treyarch je radio na zombi modu tako da očekujte nastavak priče iz Black Ops Cold War-a.

Pored njih i Raven Software radi na Vanguard mapi za betl rojal Warzone, a sa novom mapom bi trebao da dođe i novi sistem za hvatanje varalica.

Igra izlazi 5. novembra za PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S i PC platformama, a najavni trejler za nju možete pogledati u iznad.

(Telegraf.rs/Play!Zine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1

    22. avgust 2021 | 07:34

    Kako vraća, pa oni nisu ni izašli iz 2.sv.rata sve tandzare i smajseri nigde kalasa nema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA