World of Warcraft: Rat frakcija je gotov, Horda i Alijansa posle skoro 20 godina mogu da igraju zajedno

Tokom intervjua, direktor igre World of Warcraft Jon Hazikostas kaže da verovatno više nikada neće biti ekspanzija sa fokusom na Rat frakcija.

  • 0

Posle skoro dve decenije, World of Warcraft (WoW) je nedavno objavio da dozvoljava igračima Alijanse i Horde da igraju zajedno. U intervjuu, direktor igre World of Warcraft Jon Hazikostas objasnio je razloge za ovu odluku i potvrdio da nema planova za još jedno proširenje sa fokusom na sukob Alijanse i Horde.

U World of Warcraft peču 9.2.5, nakon Eternity's End ažuriranja, igrači Alijanse i Horde moći će zajedno da učestvuju u svim aktivnostima (dungeons, raids i PVP) koje igra nudi bez obzira kojoj frakciji pripadaju.

Iako bi WoW nakon toga mogao da implementira više unakrsnih sadržaja u drugim aspektima igre, developeri planiraju da to urade namerno kako se igra ne bi urušila pod sopstvenom težinom. Prema Hazikostasu, to bi bio ogroman poduhvat zbog toga kako je igra napravljena, ali postoji mogućnost da će gilde među frakcijama biti dostupne u budućnosti, prenosi Gamerant.

Malo je verovatno da će se priča u WoW-u ponovo fokusirati na Rat frakcija kao što je to bio slučaj u “Battle for Azeroth” ekspanziji, a postojeće primirje između Alijanse i Horde verovatno će opstati, ako ne i ojačati.

Slično kao “Shadowlands”, ekspanzija “Battle for Azeroth” se u početku dobro prodavala, ali je brzo pala u nemilost mnogih obožavatelja World of Warcraft-a. Dok su svet i zapleti bili zanimljivi, fokus na “Ratu frakcija” se osećao prisilno nakon “Legion” ekspanzije, i sabotirao je integritet desetina likova na tom putu. “Battle for Azeroth” je dokazao da je obožavateljima WoW-a muka od “Rata frakcija” i da bi im bilo drago da se okonča.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA