“Elden Ring” je trenutno jedna od najbolje ocenjenih video igara ikada

“Elden Ring” je godinama bila jedna od najočekivanijih igara u gejmerskoj zajednici, a prema recenzijama reklo bi se da je ispunila gotovo sva očekivanja.

  • 0

“Elden Ring”, najnovija igra japanskog studija FromSoftware, najpoznatijeg po “Souls” serijalu igara, trenutno je jedna od najbolje ocenjenih na Metacritic-u i OpenCritic-u.

Ove dve veb stranice sakupljaju ocene sa različitih mesta, dajući prosečnu ocenu koja je obično prilično dobar pokazatelj opšteg kritičkog konsenzusa o igri.

Na Metacritic-u, PlayStation 5 verzija “Elden Ring-a” ima ocenu 97, pa se tako našla u galeriji slavnih sa naslovima kao što su “The Legend of Zelda: Breath of the Wild”, “Grand Theft Auto V”, “Metroid Prime” i druge.

Svega četiri igre ikada su uspele da dobiju ocenu 98, a “The Legend of Zelda: Ocarina of Time” je jedina koja ima ocenu 99.

“Elden Ring” je trenutno izjednačen sa igrom “Super Mario Odyssey” sa rejtingom od 97.

FromSoftware već nekoliko godina radi na ovom naslovu, uz fokus na akciju u stilu "Souls" igara, ali u većem otvorenom svetu.

Pored toga, ono što je većinu iznenadilo kada je igra najavljena, studio je angažovao Džordža R.R. Martina (Pesma leda i vatre, odnosno Igra Prestola), koji je pomogao u pisanju sadržaja za Elden Ring.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA