Predregistracija za “Apex Legends Mobile” je sada otvorena na Android-u

Ako se prijavite, dobićete ekskluzivne kozmetičke predmete, kaže studio

  • 0

Gejming studio Respawn je otvorio predregistracije na Androidu za “Apex Legends Mobile”, predstojeću mobilnu verziju hit “battle royale” video igre što sugeriše da će uskoro biti široko dostupna.

Studio kaže da ćete biti “među prvima” koji će igrati igru kada bude lansirana u vašem regionu, a takođe ćete dobiti ekskluzivne kozmetičke predmete u igri.

Respawn je prošlog meseca lansirao “Apex Legends Mobile” u 10 zemalja, i iako je nejasno kada će naslov biti dostupan šire, studio je rekao da bi igra trebalo da bude lansirana globalno ove godine.

Predregistracija je dostupna širom sveta osim za “Kinu, Hong Kong, Tajvan, Makao, Rusiju i Belorusiju”.

Trenutno se čini da je predregistracija dostupna samo za Android, ali Respawn kaže da igra uskoro stiže i na iOS.

Studio je takođe objavio novi trejler za igru, koji bi trebalo da vam da predstavu o tome kako će “Apex Legends Mobile” izgledati na vašem mobilnom telefonu, kao i kako će funkcionisati kontrole zasnovane na dodiru.

Međutim, kad se igra pojavi, suočiće se sa veoma oštrom konkurencijom; drugi mobilni pucači poput “Call of Duty: Mobile”, “PUBG: Mobile”, “Garena Free Fire” su već neverovatno popularni, a trenutno se radi i na mobilnim verzijama “Valorant-a” i “Call of Duty: Warzone-a”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA