≫ 

World of Warcraft: Dragonflight ide na Zmajeva ostrva i donosi poptuno novu rasu

Malo starog, a i dosta novog za ljubitelje WoW-a

  • 0

Blizzard je najavio sledeću veliku ekspanziju za World of Warcraft nazvanu Dragonflight, koja će igrače povesti na putovanje do davno izgubljenih Zmajevih ostrva i usput predstaviti potpuno novu rasu/klasu.

World of Warcraft: Dragonflight upoznaće igrače sa novom rasom: Dracthyr. Ovi hibridi zmajeva i ljudi moći će da se pridruže ili Hordi ili Alijansi, a mogu biti samo klasa Evokera, koji koriste ofanzivnu ili isceljujuću magiju.

Mesto radnje ove ekspanzije su Zmajeva ostrva, zemlja koja se “probudila” nakon 10.000 godina mirovanja.

Ovaj novi region – opisan kao bujan i iskonski, koji pršti elementarnom energijom – obuhvatiće sve, od ledenog dela i oblasti sa magmom do bujnih šuma i živahnih obala u svoja četiri standardna područja i novu početnu zonu.

Takođe, novina koja će se naći u ekspanziji je Dragonriding, novi način da istražujete zemlju na krilima zmaja kojeg ćete moći da prilagođavate sebi.

Pored toga, studio je potvrdio da World of Warcraft Classic dobija izuzetno popularnu Wrath of the Lich King ekspanziju iz 2008. godine.

Obe ekspanzije trebalo bi da izađu kasnije ove godine, iako datum tačnog lansiranja još nije objavljen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA