≫ 

Sony kaže da će PSVR 2 imati najmanje 20 igara pri lansiranju

Nadamo se da će i "Half-Life: Alyx" biti jedna od njih

  • 0

Pored jačanja proizvodnje PlayStation 5 konzola, Sony će na tržište izbaciti još jedan proizvod sledeće generacije: nadograđene slušalice za virtuelnu stvarnost.

PlayStation VR 2 (PSVR 2) možda još nema datum izlaska, ali Sony očigledno ima velike planove. Na brifingu za investitore, kompanija je otkrila da će pri lansiranju biti dostupno najmanje 20 "glavnih" PSVR 2 igara.

Biće to "mešavina" naslova prve i treće strane. Kompanija nije otkrila više detalja, ali se pojavila slika za "Horizon: Call of the Mountain". To je VR spinof Horizon serije, ali još uvek nije potvrđeno da će biti lansirana za PSVR 2.

Nije jasno da li će bilo koja od igara u pitanju biti remaster, nadograđene verzije postojećih naslova (kao što su "No Man’s Sky" i "Tetris Effect") ili portovi sa drugih VR platformi. U svakom slučaju, nadamo se da će Sony doneti "Half-Life: Alyx" iz SteamVR-a.

Sony je otkrio dizajn PSVR 2 još u februaru. Slušalice će doći sa novim VR2 Sense kontrolerima i imati rezoluciju ekrana od 2000 x 2040 piksela za svako oko, vidno polje od 110 stepeni, maksimalnu brzinu kadrova od 120 Hz i podršku za 4K HDR. Cena još nije objavljena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA