VISA I FIFA: Postignite finansijske golove sa novom fudbalskom video igrom

U susret najiščekivanijem sportskom događaju godine, FIFA Svetskom prvenstvu u Kataru 2022™, Visa kao zvanični globalni partner FIFA poziva ljubitelje fudbala u Srbiji da iskoriste navijačku euforiju i osnaže svoje finansijske veštine na virtuelnom terenu

  • 0

Foto: Promo

U novoj verziji besplatne video igre "Finansijski fudbal" (Financial Soccer) igrači će imati priliku da izaberu zemlju po svom izboru i osvoje trofej donoseći pametne, dobro informisane odluke o upravljanju novcem.

Procenjuje se da samo jedna od tri odrasle osobe ima osnovno razumevanje finansija, te Visa smatra kritičnim ulaganje u ranu finansijsku pismenost kako bi se osnažilo finansijsko zdravlje u odraslom dobu. Da bi unapredila svoju posvećenost poboljašnju života kroz snagu sporta i globalnu platformu FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™, Visa sarađuje sa kompanijama i neprofitnim organizacijama kako bi nova verzija "Finansijskog fudbala" (Financial Soccer) bila dostupna što većem broju ljudi. Predviđen je veliki broj događaja, edukacija i predstavljanja igre na više od 100 tržišta širom sveta uoči i nakon prvenstva.

-Pristup finansijskom obrazovanju je od ključnog značaja za pomoć pojedincima da uspeju u sve digitalnijem svetu. Visa je ponosna što donosi snagu svog partnerstva sa FIFA na globalnu pozornicu FIFA Svetskog prvenstva u Kataru 2022™ kako bi omogućila pojedincima i malim preduzećima da započnu ili nadgrade svoj put finansijskog obrazovanja na zabavan i privlačan način i pokažu da fudbal živi ovde - izjavila je Mišel Geters, glavna direktorka za raznovrsnost i šefica korporativne odgovornosti u kompaniji Visa.

Ova besplatna obrazovna igra od igrača zahteva da pametno upravljaju novcem na različitim nivoima težine kako bi napredovali na terenu i postigli gol.

U novoj verziji igre, može se birati između muških i ženskih timova koji će predstavljati bilo koju zemlju na globalnim turnirima, uključujući predstojeće FIFA Svetsko prvenstvo u Kataru 2022™ i FIFA Svetsko prvenstvo za žene u Australiji i Novom Zelandu 2023™.

Po prvi put, "Finansijski fudbal" (Financial Soccer) nudi drugi režim za vlasnike malih preduzeća koji sadrži pitanja o pokretanju i vođenju posla, budžetiranju i još mnogo toga. Kako rast preduzetništva dostiže istorijske brojke, dodatno obrazovanje o ključnim poslovnim temama je važno za rast preduzetnika koji su baš kao i svi mi ljubitelji fudbala. Deo igre o ličnim finansijama će sadržati pitanja o temama kao što su kripto valute i mudra upotreba kredita. Pored engleskog, španskog i arapskog, uskoro će biti dostupno još jezika uključujući kineski, japanski, korejski, francuski, italijanski, nemački, ruski i portugalski.

Pored onlajn pristupa na sajtu financialsoccer.com, igrači u Srbiji sada mogu besplatno da je preuzmu preko iOS i Android storova za igranje na mobilnim i tablet uređajima dok bodre našu reprezentaciju u Kataru.

Visa i FIFA World Cup™ sarađuju već više od 15 godina kako bi unapredili kvalitet događaja, a na ovogodišnjem prvenstvu u Kataru svet inovacija i praktičnih platformskih usluga igraće jednako važnu ulogu kao i učinak timova na terenu.

Osetite se kao deo fudbalske porodice bilo gde u svetu uz "Finansijski fudbal" (Financial Soccer) jer – fudbal živi ovde.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA