≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li stiže Nintendo Switch 2? Španski studio dobio tajanstveni razvojni paket

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nove informacije dolaze od insajdera Neša Vidla, čije su informacije na Twitteru dosledno tačne, a sada ukazuje na to da je razvojni paket za Nintendo Switch 2 stigao u jedan od španskih gejming studija

  • 0
Nintendo Switch Foto: Tinxi / Shutterstock.com

Nintendo, poznat po svojoj tajanstvenosti kada je reč o razvoju novih proizvoda, možda je dao ključni signal koji upućuje na dolazak novog modela popularne konzole - Nintendo Switch 2.

Ove informacije dolaze od insajdera Neša Vidla, čije su informacije na Twitteru dosledno tačne, a sada ukazuje na to da je razvojni paket (development kit) za Nintendo Switch 2 stigao u jedan od španskih gejming studija.

Podaci koje je Neš Vidl objavio na Twitteru ukazuju na to da je razvojni paket za Nintendo Switch 2 stigao u Španiju, što bi moglo značiti da je konzola u finalnim fazama razvoja. Iako su spekulacije o tome koji je tačno studio u pitanju besmislene, jasno je da je studio povezan sa Nintendom. Kao takav, informacija o stizanju razvojnog paketa jeste veoma značajan signal o napretku u razvoju nove konzole.

MercurySteam, jedan od najpoznatijih španskih studija za igre, koji je poznat po razvoju premijum igara za Nintendo kao što su Metroid: Samus Returns i Metroid Dread, jedan je od potencijalnih kandidata. Ukoliko su ove informacije tačne, to bi moglo značiti da je konzola u finalnim fazama razvoja, pre nego što vidimo i zvaničnu prezentaciju konzole.

U iščekivanju zvanične vesti o nasledniku Nintendo Switch konzole

Informacije koje su se pojavile ukazuju na to da bi mogli da počnemo da čujemo zvanične vesti o nasledniku Nintendo Switch konzole u skorijoj budućnosti. Iako još uvek nema potvrde, očekivanja su visoka, a navijači širom sveta s nestrpljenjem iščekuju više informacija. Do tada, sve oči su uprte u Nintendo, nadajući se da će uskoro objaviti više detalja o Nintendo Switch 2 konzoli.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA