Vreme čitanja: oko 2 min.

Slay the Spire nastavak, novi Prince of Persia: Ovo su najveće najave sa novog Triple-I Initiative događaja

Vreme čitanja: oko 2 min.

Među najupečatljivijim najavama izdvojila se igra Slay the Spire 2, naslednik jednog od najcenjenijih roguelike naslova, kao i The Rogue Prince of Persia, nova roguelite igra inspirisana Ubisoftovim serijalom

  • 0

Nekoliko nezavisnih studija predstavilo je svoje nove projekte na prvoj Triple-i Initiative konferenciji 10. aprila, gde su se našli i razvojni timovi poznati po igrama kao što su Darkest Dungeon 2, Dead Cells i Hyper Light Breaker.

Među najupečatljivijim najavama izdvojila se igra Slay the Spire 2, naslednik jednog od najcenjenijih roguelike naslova, kao i The Rogue Prince of Persia, nova roguelite igra inspirisana Ubisoftovim serijalom.

Slay the Spire 2 obećava novo putovanje sa starim adutima

MegaCrit, studio zaslužan za originalnu igru Slay the Spire, najavio je svoj novi projekat koji bi trebalo da zadrži prepoznatljivu mehaniku borbi baziranih na kartama. Iako u najavi nije prikazan gejmplej, dostupni snimci ekrana sugerišu da će se igra držati proverene formule. Slay the Spire 2 bi trebao da bude dostupan u early access-u na Steam platformi 2025. godine.

Nastavak Never Alone donosi nove avanture u 3D formatu

E-Line Media i Humble Games zajedno rade na nastavku igre Never Alone, koja je 2014. godine privukla pažnju svojom pričom inspirisanom Inupiat legendom. U novom izdanju, igrači će ponovo pratiti Nunu i njenu arktičku lisicu u 3D avanturi sa ciljem spašavanja njihove zajednice. Razvoj igre vodi Nasugraq Rainey Hopson, autor iz Inupiat naroda, u saradnji sa Cook Inlet plemenskim savetom, kako bi se što preciznije predstavila kultura starosedelaca Aljaske.

Darkest Dungeon 2 uvodi Kingdoms mod za upravljanje kraljevstvom

Red Hook Studios, jedan od pokretača Triple-i Initiative konferencije, najavio je novi mod za igru Darkest Dungeon 2. Kingdoms mod igračima pruža zadatak da zaštite kraljevstvo od novih neprijateljskih fakcija, uz mogućnost unapređenja heroja i mreže gostionica koje služe kao utočišta. Ovaj mod biće dostupan kao besplatna nadogradnja krajem 2024. godine.

33 Immortals priprema zatvorenu beta verziju za maj

Thunder Lotus, studio poznat po svojim prethodnim uspesima, najavio je zatvorenu beta verziju igre 33 Immortals koja će trajati od 24. maja do 2. juna. U ovoj akcionoj roguelike igri, grupe od 33 igrača zajedno prelaze misije, te je ključna online igra koja zahteva testiranje pre punog izdanja. Igrači se mogu prijaviti za učešće na zvaničnom sajtu igre.

The Rogue Prince of Persia: roguelike inovacija od Evil Empire

Evil Empire, studio koji stoji iza uspeha igre Dead Cells, sarađuje sa Ubisoftom na novoj roguelike verziji serijala Prince of Persia. Igra, koja nosi naziv The Rogue Prince of Persia, kombinuje dinamično kretanje i gejmplej elemente poznate iz Dead Cells, a igra će biti dostupna u early access-u na Steamu od 14. maja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA