≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

World of Warcraft se sprema za novo zlatno doba sa The War Within ekspanzijom

Vreme čitanja: oko 1 min.

The War Within će se fokusirati na patuljačke rase unutar Azerotha, predstavljajući frakciju zvanu Earthen koja će postati nova igriva rasa

  • 0
World of Warcraft The War Within Foto: WoW/Blizzard

Najpopularnija MMO igra na svetu, World of Warcraft, doživljava pravi preporod. Njena prethodna ekspanzija, Dragonflight, dočekana je s oduševljenjem, što nije bio slučaj godinama unazad. Blizzard sada namerava da nastavi sa ovim uspehom najavljujući novu ekspanziju, The War Within, koja izlazi kasnije ove godine.

Impresivan je preokret za MMO koji će uskoro proslaviti 20 godina postojanja. Činilo se kao da je World of Warcraft prošao svoje najbolje dane nakon što su razočaravajuće ekspanzije poput Battle for Azeroth i Shadowlands podelile igrače zbog kontroverznog narativa i gejmpleja.

Međutim, sa Dragonflight, Blizzard se više posvetio slušanju povratnih informacija fanova, što je rezultiralo uvođenjem dugoočekivanih mehanika kao što je igranje među fakcijama. Sada su zadovoljstvo igrača i broj pretplata na najvišem nivou u prethodnih deset godina.

The War Within će se fokusirati na patuljačke rase unutar Azerotha, predstavljajući frakciju zvanu Earthen koja će postati nova igriva rasa. Ova ekspanzija donosi i nova područja poput Ostrva Dorn, koje vodi igrače do novih avantura u dubinama Azerotha.

World of Warcraft Earthren Foto: Blizzard/WoW

Ekspanzija uvodi i nekoliko značajnih poboljšanja i novih mehanika. Među njima se izdvaja sistem "Hero Talents" koji igračima omogućava da dodatno specijalizuju svoje likove. Takođe, uvodi se i koncept "Warbands", koji pruža mogućnost deljenja napretka između svih likova na jednom nalogu, što je sjajna vest za one koji vole da igraju s više likova.

Blizzard je ovom ekspanzijom pokazao da ozbiljno shvata povratne informacije svojih igrača, što se ogleda u dodavanju dugo traženih funkcija i poboljšanju igračkog iskustva. Ove promene bi mogle da privuku nove igrače, ali i da zadrže veterane, obećavajući svežinu i inovacije koje su fanovi dugo čekali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA