Shadow of Mordor: Stiže najbolja igra u serijalu o prstenu (VIDEO)

Nova igra vezana za čuveni Tolkinov fantazijski svet, Srednju zemlju mogla bi da bude i najbolja do sad. Iako gejmplej podseća na čuveni Assassin's Creed igra deluje zaista moćno. Njeno pojavljivanje se očekuje u 2014. godini

  • 3

Monolith i Warner Bros su objavili prvi video koji pokazuje gejmplej u novoj igri o ratu za prsten, Middle-Earth: Shadow of Mordor. Ono što se može videti u trejleru deluje veoma obećavajuće i čini se da bi ovo mogla biti najbolja igra čuvenog Tolkinovog serijala.

Priča je smeštena između Hobita i Gospodara prstenova. Igra prati Taliona, rendžera koji je izgubio porodicu i sve što je imao kada je Sauron zauzeo Black Gate.

Gejmplej u igri toliko podseća na Assassin's Creed 2 da je jedan od bivših zaposlenih u Ubisoft-u optužen za krađu kompletnog njenog koda. Bez obzira da li je ovo istina ili ne, igra definitivno podseća na popularni serijal o ratu između templara i assassina. Unapređeni vision mod, otvoreni svet, penjanje, ubijanje iz vazduha sve već viđeno u pomenutom serijalu.

Poznato ili ne i dalje deluje prilično kul i moćno. Naravno ova igra poseduje nešto što je izdvaja od drugih. U pitanju je Nemesis sistem koji će menjati ponašanje protivnike u zavisnosti od vašeg ponašanja čineći svaki prelazak jedinstvenim. 

Grafika deluje super a igra će se pojaviti za Xbox One, Xbox 360, Playstation 3, Playstation 4 i PC. Datum pojavljivanja još uvek nije najavljen ali se očekuje tokom 2014. godine.

Pogledajte gejmplej:

(Telegraf.rs / Izvor: pcgamer.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA