Igra Doom vraća se strašnija nego ikada

Samo oni koji kupe igru Wolfenstein: The New Order dobiće ključeve za betu koja počinje u toku ove godine. Još uvek nije poznato kada će Doom biti dostupan širem krugu ljudi

  • 0

Jedna od najpopularnijih pucačina ikada i igrica od koje se mnogima dizala kosa na glavi, Doom, vraća se u četvrtom nastavku. Iako se nije puno pričalo o novom nastavku popularne igre, izgleda da ćemo novi deo igrati i pre nego što mislimo. Originalno nazvan Doom 4, a sada iz nekog razloga samo Doom, biće dostupan za beta testiranje u nekom trenutku ove godine.

Ono što nije tako lepo vest je to što će se ključevi za betu dobijati samo ukoliko kupite igru Wolfenstein: The New Order, koja izlazi u maju. Još uvek nije poznato kada će Doom biti dostupan širem krugu ljudi, a očekuje se da će se pojaviti za konzole nove generacije (Playstation 4 i Xbox One) kao i za PC.

Pojavom ove igre, razvojni tim "Id" će možda pokazati i najnoviju verziju svog id Tech endžina koji pokreće sve njihove igre.

Ono što se sa sigurnošću zna jeste da jedan od tvoraca originalnog Doom-a, Džon Karmak neće raditi na njegovom nastavku, s obzirom da se bavi virtuelnom realnošću u poznatom projektu Oculus Rift.

(Telegraf.rs / Izvor: engadget.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA