JOŠ VIŠE ZABAVE NA TELEGRAFU: Igrajte igrice direktno iz vašeg pretraživača (FOTO)

Trenutno možete birati između četiri igrice, a uskoro se očekuje i veći broj naslova. Na raspolaganju vam je svemirska simulacija Andromeda 5, strategije Khan Wars i Nemexia Redemption, i igrica namenjena nežnijem polu, Lady Popular

  • 0

Vaš omiljeni internet portal Telegraf od sada vam omogućava da napravite predah od čitanja najnovijih vesti i opustite se uz nekoliko zanimljivih igrica koje možete igrati u vašem internet pretraživaču. Trenutno možete odabrati jednu od četiri igrice, a uskoro se očekuju i nove.

Na raspolaganju su vam Andromeda 5, Lady Popular, Nemexia i Khan Wars. Sigurno će svako pronaći igricu za sebe što će vreme provedeno na našem portalu učiniti još zanimljivijim.

Andromeda 5 je svemirska simulacija u kojoj možete istraživati galaksije i boriti se sa droidima, piratima, ubicama , trgovcima i raditi još dosta toga. Odaberite svoj svemirski brod i krenite u avanturu u kojoj ćete imati gomilu misija koje će vam donositi bolje naoružanje i sposobnosti.

Lady Popular je igrica namenjena prvenstveno nežnijem polu. U njoj možete kreirati svoju junakinju sa kojom možete ići u tržni centar, salon lepote, na posao, opremiti stan, i pronaći dečka.

Za sve ljubitelje strategija, igrica pod nazivom Nemexia Redemption će sigurno biti najinteresantnija od svih. Odaberite jednu od tri strane: Noxis, Konfederacija, Terteths i krenite u avanturu. Poboljšavajte statistike flote stvarajući jedinstvene predmete za vašeg admirala i borite se protiv drugih igrača.

Khan Wars je strateška igrica smeštena u srednjovekovno okruženje. Na raspolaganju vam stoji izbor od 12 jedinstvenih nacija, 16 različitih borbenih i opsadnih jedinica, različite građevine, 13 veština i još puno toga. Sve ovo garantuje vrhunsku zabavu i dobar provod, i naravno izazov da se takmičite sa hiljadama drugih igrača širom sveta.

Ukoliko do sada niste isprobali nove igrice predlažemo vam da to učinite što pre jer ćete sigurno uživati. Deo sa igricama nalazi se u posebnoj kategoriji koja se nalazi u gornjem delu sajta, a novu kategoriju možete posetiti i na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA