≫ 

Reprezentacija Srbije već je osvojila Viber - fanovi su podelili i primili preko 2.000.000 stikera "Orlovi"

Fudbaleri reprezentacije Srbije dobili su podršku putem društvenih mreža o kakvoj ostale ekipe mogu samo da sanjaju

  • 0

Ovaj jedinstveni projekat u Evropi okupio sve navijače Srbije na Viberovoj platformi kako bi na Mundijalu u Rusiji dali podršku našoj reprezentaciji, ali i uživali u fudbalu uz pomoć najsavremenije komunikacijske tehnologije.

Viber, Fudbalski savez Srbije i vodeća informatička grupacija kompanija jugoistoka Evrope – Comtrade – predstavili su jedinstveni paket Viber Stikera “Orlovi”, istoimenu Viber Zajednicu i prateći čet – kako bi navijači Srbije tokom Svetskog prvenstva na raspolaganju imali vrhunsku tehnologiju koja im pruža jedinstveno iskustvo u praćenju svih važnih fudbalskih dešavanja.

Možda jedna od najzanimljivijih stvari za fanove jesu stikeri reprezentacije Srbije koje su do sada naši navijači primili i poslali preko 2.000.000 puta. Ova strast za fudbalom takođe je omogućila da se sticker pack Orlovi nađe na prvom mestu u svojoj kategoriju na Viberu.

Foto: Promo

Veliku zaslugu za ovo ima i činjenica da jedino naša reprezentacija, od svih zemalja učesnica na Mundijalu, ima originalne stickere, dok ostale reprezentacije bukvalno dele jedan te isti izgled prilagođen njihovoj zemlji.

Stiker paket “Orlovi”, pušten za besplatno preuzimanje sa Viber Stiker Marketa za sve zemlje sveta, na svojih 23 “Viber-sličica” prikazuje likove reprezentativaca Srbije, međunarodnog sudije Mažića, simpatične maskote naše reprezentacije, ali i omiljene nacionalne i fudbalske simbole iz promotivne kampanje, kao i sveprisutne navijačke uzrečice i slogane.

Svi koji budu preuzeli besplatni stiker paket će se momentalno povezati i otpočeti komunikaciju sa specijalno pripremljenim fudbalskim čet – botom, koji će im redovno i danonoćno pružati detaljne i dragocene informacije o prvenstvu - poput rasporeda mečeva, rezultata, stanja na tabelama, statistike i ostalih najvažnijih vesti za koje je zadužena redakcija Telegraf.rs portala.

Foto: Promo

Navijači Srbije uz pomoć Vibera mogu i da se redovno informišu o prvenstvu, primaju "insajderske" informacije o našem timu i učestvuju u zanimljivim programima i nagradnim igrama uz pomoć najsavremenijeg digitalnog fudbalskog asistenta (chat bot).

Pritiskom na posebno naznačeno dugme, vidno postavljeno pored stikera ili unutar samog čet bota, zainteresovani korisnici će moći da se pridruže Viberovoj srpskoj fudbalskoj Zajednici i iskuse pravi kolektivni navijački duh u svom mobilnom uređaju – kao da se nalaze na stadionu, razgovoru sa svojim prijateljima ili prate najkvalitetnije medijske sadžaje vezane za fudbal. Viber stikere je, u saradnji sa Fudbalskim savezom Srbije, dizajnirala agencija “CAN”, dok je čet-bot priredio programerski tim kompanije “Comtrade”, radeći simultano u više zemalja našeg regiona na Viberovoj platformi.

Foto: Promo

Besplatno preuzmite Viber stiker paket “ORLOVI” ovde, i postanite član istoimene Viber fudbalske Zajednice kako biste redovno primali sve bitne informacije o Fudbalskoj reprezentaciji Srbije, Mundijalu u Rusiji i učestvovali u kvizovima i nagradnim igrama priređenim ovim povodom.

Pogledajte specijalni YouTube video o Viber stiker paketu “Orlovi” ovde, kao i poseban promotivni video predstavnika Vibera na ovom linku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA