≫ 

Kripto-pokolj: Nove valute propadaju brzinom svetlosti, a vrednost bitcoina nastavlja da pada

Budućnost kripto-valuta ne čini se previše svetlom

  • 15

Situacija oko digitalnih valuta polako iz euforije prerasta u paniku jer vrednost najpoznatije valute, bitcoina, pada, a nove valute polako izumiru.

Na stotine kriptovaluta je propalo i sada vrede manje od centa ili nikada čak nisu ni stigle da dostignu bilo kakvu vrednost.

Koliko koštaju napadi na kriptovalute i da li su isplativi?

Foto: Pixabay.com/Digitalnim valutama se ne smeši vesela budućnost

Sudeći po analitičarima, toko valuta propalo, a vrednost bitcoina pala je za 70 odsto od decembra 2017. godine kada je dostigao vrednost od 17.000 evra.

- Kriptovalute su na kraju dana samo eksperiment koji je propao, bez obzira na njegov cilj i namere. Nikada nije dostigao prihvatanje koje ima klasičan, fiat, novac, a tržište je veoma nepredvidljivo i podložno naglim promenama, tvrdi analitičar Ros Rustici, direktor obaveštajnog sektora kompanije Cybereason.

VIDEO: Ukrali gomilu kompjuterske opreme da bi "kopali" Bitkoin

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dejan

    4. jul 2018 | 17:34

    Malo se vise informisite, uhvatili ste se samo za btc i par nekih alt coina i samo pisete da je to valuta valuta valuta.. blockchain je mnogo vise, tehnologija je neverovatna i ima bezgranicneMogucnosti, pogotovo da promeni svetsku administraciju, trag ostaje za svakim potezom i nemoguce ga je izmeniti..

  • Miljan

    4. jul 2018 | 19:25

    I treba da propadnu!! Zbog njih nismo mogli da dodjemo do grafičkih za kompjuter!! I gde ih je bilo, nije moglo da se plati koliko su naduli cene!!

  • Misko

    4. jul 2018 | 17:09

    Jezda i Dafina

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA