Šerovane su skoro milion puta: Vesti koje su zapalile društvene mreže tiču se iste stvari

Bez obzira na to što se srpska fudbalska reprezentacija vratila sa Mondijala, i na to što je u toku kratka pauza u Rusiji, društvene mreže i dalje "bruje" o najbitnijoj sporednoj stvari na svetu i okupiraju pažnju javnosti

  • 0

Klik, po klik i stigli smo skoro do milion šerova na temu Svetskog prvenstva u fudbalu.

Od početka Mondijala, tekstovi koji su objavljeni na relevantnim sajtovima u našim medijima, šerovani su na Fejsbuk čak 995.776 puta.

Svetsko prvenstvo u fudbalu je i dalje u "žiži" interesovanja. Bez obzira na to što se srpska fudbalska reprezentacija vratila sa Mondijala, i na to što je u toku kratka pauza u Rusiji, društvene mreže i dalje "bruje" o najbitnijoj sporednoj stvari na svetu i okupiraju pažnju javnosti. Tekstovi na temu fudbala imaju najviše komentara na našem medijskom nebu – čak 47.644, što govore podaci Digital Element platforme za analizu prisustva na internetu.

Time je fudbal i pored neuspeha domaćih fudbalera i dalje glavna tema srpske publike, koja vest o ovom sportu šeruje trostruko više od najaktuelnijih političkih događaja.

Podaci govore da od kada je naša reprezenatcija ispala iz dalje "trke", najveću pažnju među našim navijačima je izazvala utakmica Francuska – Argentina, a tekstovi koji su pratili ovaj meč su šerovani 14.450 puta, odmah zatim je meč Švedska – Švajcarska, koji je postavljen na 9.159 Fejsbuk profil.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA