Pogledajte koliko sati rada je potrebno u različitim zemljama da bi neko kupio iPhone X

Da li se to uopšte isplati?

  • 3

Svi znamo da je iPhone X skup, međutim, koliki deo života morate da žrtvujete da izdvojite preko 1.000 evra za taj novi i sjajni Appleov telefon?

To ponajviše zavisi od toga gde živite.

Sajt za lične finansije HowMuch je uz pomoć podataka dobijenih od investicione banke UBS došao do broja radnih sati potrebnih za kupovinu iPhonea X u brojinm zemljama u celom svetu.

Cena osnovnog modela iznosi 999 dolara u SAD, ali UBS je posmatrao prosečnu cenu telefona u svakoj od navedenih zemalja kako bi rezultati bili što precizniji:

Foto: howmuch.net

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    19. jul 2018 | 14:30

    Najniza cena iPhone X 64gb verzije je kod nas 157000 din , sto znaci da u Srbiji za 1 iPhoneX je potrebno raditi 1090 sati (racunacu minimalac od 143 din po satu , jer dobar deo oko 80% ljudi je na minimalcu , one lazne informacije o prosecnim platama od 500e ne racunam) . Sudeci po ovim tabelama ja zelim da cestitam nasoj vladi osvojili smo 1 mesto na celoj planeti , svaka cast!

  • zika

    19. jul 2018 | 13:15

    Sto nas nikad nema na listi kad smo toliko jaka ekonomska i trgovinsja sila , vojna i sa najboljim predsednikom ? Najboljom reprezentacijom, najvecim premijama ikada, najvecim projektima ikada sa najvecim gradilistima ikada sa najvecim rastom bdpa u svetu ??

  • Cika Sale

    19. jul 2018 | 14:41

    Cekaj bre sigurno cemo biti na listi najsiromasniji najkoruptnijih ili bar najzajebanijih polako bre imamo vremena :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA