Završena je jedna od najvećih IT konferencija u regionu- Sinergija18 (VIDEO)

Comtrade je bio Generalni Sponzor ovogodišnje manifestacije, koja je održana pod sloganom „Digital Breakthrough“.

  • 0

Nakon 18 uspešnih konferencija, Sinergija je zvanično postala punoletna, a Comtrade je još jednom potvrdio vrednost ove saradnje, kao i svoju poziciju lidera na regionalnom IT tržištu.

Digitalni proboj, kako je glasio slogan ovogodišnje Sinergije, je posebno prikladan za dugogodišnje uspešno partnerstvo između kompanije Comtrade i Microsofta, koji je pokretač konferencije.

Pored sponzorstva, Comtrade grupa je predstavila rešenja Comtrade System Integration sektora. Kao vodeći partner za cloud transformaciju uz Microsoft tehnologiju, Comtrade SI je predstavio mogućnosti unapređenja različitih aspekata poslovanja, od infrastrukture i digitalne bezbednosti, preko finansija, marketinga, prodaje, pa do odnosa sa klijentima (CRM).

Zamenik direktora razvoja ,Vladimir Ljubibratić i Security i IoT Architect Miloš Stojiljković su u okviru programa stručnih predavanja prvog dana predstavili Dynamics 365 rešenje u kontekstu povezivanja kompanije, zaposlenih i korisnika. Konkretna primena ove platforme je prikazana na drugom predavanju, koje je povelo posetioce na put kompletne digitalne transformacije Addiko banke.

Pored toga, posetioci su mogli da isprate predavanja na temu Microsoft Azure platforme uz savete za laku migraciju na Azure, kao i kako se pravi Chat Bot uz pomoć MS Azure. Prikazane su i prednosti Microsoft Social Engagement-a, alata koji omogućava povezivanje svih naloga društvenih mreža korisnika na jednoj platformi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA