≫ 

Samo u Rodi i Merkatoru uz kupovinu Tesla veš mašine dobijate poklon koji će vam uštedeti gomilu novca

Iskoristite jedinstvenu ponudu do 31. 1. 2019.godine

  • 1

Za sve kupce Tesla veš mašina WF50830M i WF71230M u Roda i Merkator objektima obezbeđeno je 48kg Duel praška za veš.

Tesla veš mašina WF50830M je kapaciteta pranja od 5kg, sa 800 obrtaja u minuti centrifuge. Cena je 21.999,00 dinara, a uz Platnu Super karticu možete je kupiti do 12 rata po 1.833,25 dinara.

Tesla veš mašina WF71230M je kapaciteta pranja od 7kg, sa 1200 obrtaja u minuti centrifuge. Cena je 27.999,00 dinara, a uz Platnu Super karticu možete je kupiti do 12 rata po 2.333,25 dinara.

Ove veš mašine imaju 23 programa i mogućnost odloženog starta 3/6/9 sati.

Foto: Marko Jovanović

Tesla veš mašine odlikuju brojne napredne funkcije koje su do sada bile uglavnom rezervisane za skupe premijum modele.

Između ostalog to su miran rad bez vibracija i šetanja mašine, opcija za lakše i efikasnije uklanjanje fleka, opcija za efekat ručnog pranja zahvaljujući kojoj odeća duže traje. Inovativna 3 vodena toka, kao i kombinovani način pranja koji integriše gnječenje, stiskanje i ispiranje, dovodi do promene jednostavnog modela tradicionalne veš mašine, perfektno rešavajući probleme kao što su nekvalitetno pranje, dugi programi pranja i niska efikasnost pranja.

Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodevica za većinu.

Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, kompanija Comtrade je odlučila da lansira Tesla belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA