≫ 

Da li su zvezde diskriminisane na društvenim mrežama: Slavna glumica blokirana na dejting aplikaciji

Glumica je htela da pronađe ljubav na poznatoj aplikaciji, ali su je odmah sabotirali u toj nameri...

  • 0
Sharon Stone, Seron Stoun Foto: Profimedia

Ako jedna holivudska zvezda ne može da nađe dečka, šta onda mi da kažemo? To je pitanje koje muči korisnike društvenih mreža otkad je Šeron Stoun otkrila da je napravila nalog na aplikaciji Bumble, koja služi za upoznavanje, piše RT. Ipak, njen profil nije dugo opstao jer je ubrzo dobila obaveštenje da je blokirana.

Ispostavilo se da su korisnici ove aplikacije mislili da je profil lažan, jer nisu mogli da veruju da bi zvezda kao što je ona morala da posegne za aplikacijom kako bi našla srodnu dušu, pa su prijavili njen nalog, zbog čega ju je aplikacija uklonila.

"Prijavila sam se na Bumble i ugasili su mi nalog. Neki korisnici nisu mogli da veruju da sam to zaista ja. Hej, Bumble, da li me isključuje činjenica što sam ja zapravo ja? Nemoj da me izbacuješ iz košnice", napisala je Šeron na Twitteru odmah nakon što je dobila obaveštenje o blokiranju.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Sharon Stone (@sharonstone) on

Korisnici ove društvene mreže odmah su joj pružili podršku, ali su se zapitali i zbog čega bi njoj bila potrebna takva aplikacija, dok su momci odmah počeli sa udvaranjem, već na Twitteru.

Glumičin nalog uskoro je odblokiran, a Bumble joj je poželeo sreću u potrazi za pravim.

Moguće je da Šeron nije prva javna ličnost koja je imala ovakvih problema sa aplikacijama za upoznavanje, ali je definitivno prva koja je to objavila celom svetu, ne stideći se toga što se upustila u potragu ove vrste.

(V.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA