≫ 

Posle istorijskog dodira sa Bredom Pitom, Dženi slučajno otkrila koje aplikacije koristi na iPhone-u

"Mobilne navike" popularne glumice, u nekoliko navrata su bile tema u medijima, pa tako izjavljivala da ne koristi dejting aplikacije i da voli Bitmoji...

  • 0
Dženifer Aniston Dženifer Aniston ; Foto: Tanjug/AP

Nakon što su Dženifer Aniston i Bred Pit rastopili su srca obožavalaca širom sveta, kada su se u nedelju posle mnogo godina zagrlili na dodeli "Screen Actors Guild" nagrada, popularna glumica je slučajno sa svojim obožavaocima podelila još jedan detalj iz svog života.

Dženi je jesenas postala apsolutna Instagram rekorderka, pošto je na dan otvaranja profila prikupila više od osam miliona pratilaca. Posle toga je izjavila da je nabavila poseban telefon samo za Instagram - "kako se ne bi navukla".

Drugim rečima, na svom osnovnom telefonu glumica nema instaliranu popularnu aplikaciju, zbog zabrinutosti da ne postane previše zavisna od korišćenja Instagrama. A kada joj se "instagramira", tada uzima svoj "poseban" telefon i posvećuje se samo tome.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

"Mobilne navike" popularne glumice, u nekoliko navrata, bile su tema u medijima, pa tako izjavljivala da ne koristi dejting aplikacije, kao i da voli aplikaciju Bitmoji, koja korisnicima dozvoljava da prave personalizovane stikere za korišćenje u drugim aplikcijama.

Ovoga puta, Dženifer Aniston je pogledima znatiželjnika izložila svoj mobilni telefon, pa su njeni obožavaoci dobili priliku da vide šta je od priča o njenim navikama tačno.

Osim osnovnih ikonica za pozive, poruke i imejk, možemo da vidimo i da glumica koristi popularnu aplikaciju WhatsApp.

Dženifer Aniston Ajfon Printscreen: Instagram/jenniferaniston

Tu je i alarm, ali i Instagram, pa se ovde izgleda radi upravo o njenom "antizavisničkom" Instagram iPhone-u.

Na desktopu njenog telefona vidi se i Wallet aplikacija, koja služi za bolju organizaciju kreditnih i debitnih kartica, ali i različitih karata (avion, pozorište, bioskop...). Iz nje se, takođe, mogu obavljati plaćanja, putem usluge Apple Pay.

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA