Najava druge konferencije o inovacijama "Innovation talk 2020"

Ministar za inovacije i tehnološki razvoj u Vladi Republike Srbije Nenad Popović i ambasadorka Izraela u Srbiji, Njena ekselencija Alona Fišer-Kam svečano će otvoriti drugu po redu konferenciju o inovacijama „Innovation Talk 2020“, u ponedeljak 3. februara 2020. godine u 10.30 časova u hotelu Hilton u Beogradu (ul. Kralja Milana 35)

  • 0
Innovation talk 2020

Foto: Promo

Tema druge konferencije „Innovation Talk“ biće investicije u startap kompanije i saradnja korporacija i startapova.

Događaj će okupiti relevantne aktere inovacionog ekosistema koji će razgovarati o potencijalima investicija u startapove, uspešnim primerima saradnje između korporacija i startap kompanija, kao i o unapređenju poslovnog ambijenta za fondove venčurnog kapitala.

Među najistaknutijim govornicima biće Čemi Peres i Rami Kališ, osnivači najvećeg izraelskog venčurnog fonda „Pitango“, koji upravlja kapitalom od više od 2 milijarde dolara, kao i Žan-Fransoa Gotje, osnivač i direktor „Startup Genome“-a.

Učesnici panela „Uticaj inovacija i ekonomije na mir i društveno blagostanje“ baviće se širim društvenim uticajem inovacija i ekonomije.

Prva „Innovation Talk“ konferencija okupila je više od 1000 učesnika i veliki broj govornika iz cele Evrope.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA